Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uradite zanimljiv japanski TEST ličnosti od samo 4 pitanja: otkriva puno o vašem ljubavnom životu

japanski TEST Kokoro otkriva kakva ste osoba i kakv je vaš ljubavni život! Zamislite sebe u pustinji i odgovorite na ova 4 zanimljiva pitanja! Odgovori će vas iznenaditi...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kokologija proučava "kokoro", što na japanskom znači "um" ili "duh". Kreatori kokologije su Tadahiko Nagao i Isamu Saito, a knjige o kokologiji sastoje se od hipotetskih situacija koje su osmišljene kako bi otkrile skrivene stavove osobe o seksu, porodici, ljubavi, poslu i drugim područjima života.

U osnovi, to je igra otkrivanja sebe koja može dati zanimljive i često smešne uvide kroz odgovore na pitanja koja se zapravo čine banalnima. Rešite ovaj japanskitest ličnostio i uverite se koliko je verodostojan. Nema tačnih i netačnih odgovora jer ovo nije test vaše inteligencije već vaše ličnosti.

Povezane vesti

Pripremite se za ulazak u večnu pustinju...

Jašete na kamili kroz bespuća prazne i naizgled beskonačne pustinje. Toliko ste dugo jahali da ste na rubu iscrpljenosti.

Pitanje 1:

Koje reči biste uputili kamili koja vas je nosila celim putem?

Pitanje 2:

Baš kada ste pomislili da ćete umreti od žeđi, pojavi se prekrasna oaza. Ali, neko je stigao pre vas. Ko je taj drugi putnik? (upotrebite ime osobe koju poznajete)

Pitanje 3:

U pustinji vreme polako prolazi, i čini se kao da je prošla cela večnost pre nego što ste ugledali svetla na horizontu. Konačno ste stigli na odredište. Kako se osećate, sada kada se vaše putovanje bliži kraju?

Pitanje 4:

Došlo je vreme da se oprostite sa kamilom koju ste tako dugo jahali. Čim ste sjahali, drugi jahač se uspne u sedlo i zauzme vaše mesto. Ko je novi jahač? (upotrebite ime osobe koju poznajete).

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj