Testovi ličnosti vam mogu pomoći da vidite sebe iz različitih uglova. Na većinu naših postupaka utiče podsvest, a ne samo čvrsta računica ili razum. 

Nudimo vam zanimljiv i jednostavan test, koji će pokazati da li ste velikodušna i darežljiva osoba. Odaberite jaje sa slike i otkrijte kakve poklone birate za rođendane i praznike kao što je Uskrs. Ovaj test pokazaće vam da li ste detaljista široke ruke ili praktičan tip. 

shutterstock_2331083981.jpg
Shuitterstock 

Žuto jaje

Smireni ste i promišljeni u odabiru poklona. Nikada nećete izabrati poklon iz najbliže prodavnice, već dugo i pažljivo tražite nešto što se osobi sviđa, pokušavajući unapred da saznate šta je to što ona želi. Kada ne razumete nagoveštaje, da biste dobili ono što želite, morate direktno da kažete rođacima, a bolje je da naznačite prodavnicu u kojoj to možete kupiti.

Roze jaje

Vi ste veoma velikodušna i ljubazna osoba. Trudite se da izaberete najbolje poklone i svake godine pripremate pune korpe slatkiša za Uskrs. Često i bez razloga možete bliske osobe iznenaditi iznenađenjima, čak i malim, poput omiljene kafe iz obližnjeg kafića.

Plavo jaje

Ne volite baš da dajete i primate poklone i mislite da je najbolji poklon novac. Ne prihvatate stvari poput slatkiša ili cveća za poklon. Dopada vam se ideja zajedničkog poklona, ali izabrati nešto za vas je izuzetno nezgodno, piše sajt News hochu.

Saznajte kojim frazama manipulator zavodi i šarmira.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Sensa/A.S.