Da li ste ikada razmišljali da vaš oblik palca može pružiti uvid u vašu ličnost? Baš kao stopala, navike ukrštanja nogu ili ruku i zakrivljenost palca takođe može označavati različite osobine. Da biste odredili oblik palca, jednostavno napravite pokret kao da stavljate lajk i posmatrajte da li se savija unazad prema zglobu ili stoji pravo.

Ako vam je palac ravan, on se ne savija. Nasuprot tome, ako je vaš palac zakrivljen, poznat i kao stoperski palac, može se saviti unazad. Evo kako je palac povezan sa različitim osobinama ličnosti, snagama, slabostima i obrascima ponašanja. 

Zakrivljen palac

shutterstock_71247766.jpg
Shuitterstock 

Ako vam se palac savija, to sugeriše da ste emotivna i izražajna osoba. Odlični u prilagođavanju novom okruženju, duboko saosećate sa drugima. Međutim, stavljanje drugih ispred sebe ponekad vas može ostaviti ranjivim. Možda će vam trebati vreme da naučite da cenite sebe na odgovarajući način. U društvenim okruženjima, verovatno ste ekstrovert koji lako započinje razgovore.

Vođeni radoznalošću, ističete se u osmišljavanju jedinstvenih rešenja i stvaranju novih puteva za postizanje svojih ciljeva. Kreativnost, umetnost i bujna mašta vas karakterišu, što vas čini pogodnim za karijeru u umetnosti, glumi ili avanturističkim sportovima. Međutim, vaša fleksibilnost može povremeno dovesti do neodlučnosti.

Ravan palac

shutterstock_1719895219.jpg
Shuitterstock 

Ako vam je palac ravan, skloni ste da pokažete tvrdoglavu crtu i često preuzimate dominantnu ulogu u različitim situacijama. Životu pristupate sa pragmatičnim i logičnim načinom razmišljanja i liderskim osobinama. Često ste na oprezu, sa oštrom intuicijom za otkrivanje potencijalnih opasnosti.

Iako često održavate stoičku spoljašnjost i pokeraško lice, duboko u sebi posedujete iskrenu ljubaznost i toplinu. Vaša snaga volje, samodisciplina i samokontrola su među vašim najznačajnijim prednostima. Međutim, ponekad se možete boriti sa razdražljivošću ili vam je teško oprostiti, piše sajt Jagranjosh.

Saznajte koja veština će vas učiniti genijem prema stručnjaku sa Harvarda.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Sensa/A.S.