Da li vas čeka uspešna karijera? Mačka koju birate otkriva da li ste dobar radnik, timski igrač ili lider

Kakvi su vam izgledi na poslu? Zabavan mali test koji će vas navesti na razmišljanje! Odvojite minut da naučite nešto zanimljivo o sebi.

Printscreen/technisider.ru

Testovi ličnosti su zabavan način da otkrijete nešto novo o sebi. Posao je važan i gotovo glavni deo našeg života. Može doneti ne samo finansijsku stabilnost, već i zadovoljstvo postizanja ciljeva, razvoja profesionalnih veština i komunikacije s kolegama. Pored toga, rad može da pruži osećaj pripadnosti grupi i društvu i priliku da doprinese njegovom razvoju. Međutim, važno je zapamtiti da posao treba da bude  zabavan.

Kako trenutno stoje stvari sa vašim poslom? Kakav ste zaposleni uopšte – dobar radnik ili rođeni lider? Proverite to tako što ćete uraditi mali test. Pažljivo pogledajte sliku ispod i među šest mačaka izaberite onu koja vam se najviše dopada. Ne tražite nikakav trik! Fokusirajte se samo na svoja unutrašnja osećanja.

Printscreen/technisider.ru 

Pošto ste izabrali mačku, sad je vreme da saznate šta vaši podsvesni izbori govore o vama.

Mačka br. 1

Vi ste veoma vredna osoba i zahvalni ste što vam je dozvoljeno da razvijete svoje veštine i što ste primljeni u tim. Ali i dalje morate da nađete zajednički jezik sa ovim timom, ne volite da radite zajedno. Imate mnogo novih ideja koje bi mogle imati veliki potencijal, ali treba da razmislite o tome da naučite kako da ih dobro predstavite i steknete kredibilitet kod svojih kolega. Zapamtite da efikasna komunikacija ne samo da jača odnose unutar tima već i maksimizira uticaj vaših postignuća i doprinosi postizanju zajedničkih ciljeva.

Mačka br. 2

Nema sumnje da je kreativnost jedna od vaših najvećih prednosti. Naprotiv, posedujete kvalitete koji vas čine posebnim i neverovatno vrednim zaposlenim. Međutim, u vama postoji jedna osobina koja vam koči razvoj: više volite da živite po svojim pravilima i ne sledite tuđe ideje. Zbog toga je malo verovatno da ćete uživati u upravljanju bilo kim. Vaša nezavisnost i originalnost vam omogućavaju da se istaknete u pojedinačnim projektima, gde možete u potpunosti da izrazite svoju kreativnost bez spoljnih ograničenja. Međutim, imajte na umu da timski rad takođe može obogatiti vašu perspektivu i veštine!

Mačka br. 3

Nesumnjivo imate određene izvanredne kvalitete, ali vas oni ne pozicioniraju kao pravog lidera. Cenite efikasnost i saradnju na poslu, radije dajete dosledan i pouzdan doprinos nego da tražite priznanje ili formalno vođstvo. Nastojite da projekat u celini dovedete do savršenstva - zajedničkim naporima sa timom. To vas čini vrednim zaposlenim u svakom okruženju!

Mačka br. 4

Vi ste osoba koja uvek sluša mišljenje drugih ljudi i ceni konstruktivnu kritiku. Konstantno radite na usavršavanju svojih profesionalnih veština kako biste postali najbolji u svom poslu. Niste timski igrač, cenite autonomiju i sposobnost da se fokusirate na svoje zadatke bez ometanja, što vam omogućava da postignete optimalne nivoe produktivnosti i kvaliteta u svom radu. Međutim, otvorenost za odabrane saradnje takođe može obogatiti vašu perspektivu i pomoći vam da se profesionalno razvijate, pa imajte to na umu!

Mačka br. 5

Imate dušu neviđenog vođe! Znate da budete empatični, pažljivo analizirate potrebe i slabosti koje vaš tim može da ima i ulivate poverenje svojim kolegama kako bi se mogli slobodno izraziti. Nema sumnje da ćete daleko napredovati u karijeri! Nastavite da razvijate ove kvalitete i vodite sa integritetom i vizijom, kako biste vi i vaš tim mogli da postignete ambiciozne ciljeve.

Mačka br. 6

Izuzetno ste posvećeni svom poslu, pravi lider koji može da se žrtvuje za ono za čim vaš tim zaista žudi. Veoma ste brižni i štitićete svoje kolege do poslednjeg. Vaša posvećenost i vođstvo inspiriše druge da postižu zajedničke ciljeve i rešavaju probleme sa odlučnošću i jedinstvom. Nema sumnje da ćete zajedno sa svojim timom moći da postignete neverovatan uspeh u svom poslu!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vladeta Jerotić u uspehu braka  TikTok/ srbijuupoznaj