SENSA PIAZZETTA SREĆE - FESTIVAL ZA DUŠU I TELO: Magazin Sensa doneo je na Kalemegdan talas dobre energije

Proveli smo predivan vikend na Kalemegdanu - posetioci su oduševljeni Sensa Piazzettom sreće!

Foto: Uroš Arsić

Sensa Piazzetta sreće je festival koji godinama oduševljava Beograđane svojim duhom, energijom i programom blagotvornim za dušu i telo. Ove godine Sens magazin održao je Piazzettu sreće na Kalemegdanu 10. i 11. jula i ponovo doneo energiju radosti, ljuibavi i prijateljstva.

Festival je održan uz pmoć odabranih i divnih prijatelja koji su predstavili svoje proizvode i imali zanimljive aktivacije. Posetioci su imali priiliku da se upoznaju sa Garnier Bio linijom za negu lica i Fructus proizvodima za kosu, Avon je predstavio sun liniju i specijalnu Anew pro-vita D kremu za lice, a svi posetoci uživali su u zdravim proizvodima iz IdeaOrganic i u Fuzetea osveženju uz nove ukuse marakuje i šumskog voća bez šećera. Za magičnu cvetnu dekoraciju zahvalni smo Teleflori.

Sensa Piazzetta sreće 2021: Kompanija Avon na festivalu radosti i dobre energije  YouTube

Uz instruktore iz Holističlke akadaemije Maya vežbali smo jogu, naučili koje vežbe nam mogu pomoći na poslu, ali smo se isprobali i u veštinama tai čija i ći gonga sa ekipom iz Ći gong saveza Srbije. Crtali smo fraktale sa Školom Iskon, zajedno slikali i razvijali kreativnu energiju sa ekipom ART&Vino.

Predavanje Jasmine Mrdal o Buđenju Venere inspirisalo je i motivisalo mnoge posetioce, dok smo od Doktora Boška Hristića naučili nešto novo o zdravlju i ravnoteži. Dr Valentina M. Jakovljević nas je upoznala sa vibratorom medicinom i biorezonantnom dijagnostikom, a u nedelju Katarina Ilić nas je naučila koliko heklanje mandala može da bude opuštajuće, kreativno i meditativno.

Posetioci festivala Sensa Pizazetta sreće mogli su da probaju vegansko KOMLEKO, upoznaju se sa nakitom i eteričnim uljima Manipura concepta i sa radom lokalnih preduzetnika i proizvođača koje su predstavili naši prijatelji iz Gnezda concept store.

Sensa Piazzetta sreće 2021: Urednica Sensa magazina Marija Milačić o festivalu koji širi radost  YouTube

Ambasada Indije u Beogradu predstavila je svoju zemlju na Sensa Piazzetta sreće, a posetioci su uživali u specijalitetima indijske kuhinje. Otkrili smo koliko je voda dobra kada je pijemo iz Plave solarne boce, a Mariane Valtner nam je pokazala kako da budete nežni i podržavajući prema sebi uz „Veshta“ paket za intimnu negu.

Na štandovima posetioce su još oduševili i prirodna kozmetika YassEssential koju je kreirala Jasmina Mrdalj, preparatima Doktor More i aparat Lucha t8 sa prirodnom frekvencijom planete.

U okviru Sensa Piazzette sreće dodeljena su SENSALOVES2021 priznanja - Garnier u kategoriji CONSCIOUS, Idea ORGANIC, Henkel CLEAN, Avon NATURAL, Ducla SWEET & HEALTHY i ffm podcast u kategoriji CHANGE.

Željno iščekujemo i radujemo se još jednoj Sena Piazzetti sreće na kojoj se nadamo da ćete biti naši gosti!

Sensa Piazzetta sreće 2021: Nina Manić Jovanović o ART&VINO radionici slikanja  YouTube