U 2020. godini svedoci smo brojnih izazova, neočekivanih promena i života na koji nismo navikli. Svako od nas je morao da se navikne na novu stvarnost i u njoj pronađe tračak nade i nešto dobro za sebe. Ipak, svaka transformacija je sama po sebi teška, pa nam je tako, većini nas, bilo teško suočavanje sa izazovima i promenama koje nam je 2020. godina donela.

Jedino što nam može pomoći u nepridvidivim i turbulentim vremenima jeste pozitivnapercepcija, dobre misli i svetla perspektiva. Baš to je pokrenulo novi trend ukrašavanja jelke za doček 2021. godine.

Pročitajte još:

Ako želite neobičnu novogodišnju jelku, ova će vas očarati: kako da napravite jelku koja donosi razvoj i pozitivnu energiju (VIDEO)

Napravite mini jelku za samo 10 minuta: korak po korak do savršene novogodišnje dekoracije (EKO)

KLASIČNA JELKA ODLAZI U ZABORAV: pogledajte novi mini projekat kićenja jelke koji ćete zavoleti (VIDEO)

Za ovu jelku vam nisu potrebni kupovni ukrasi, već dekoracija koju možete sami napraviti uz pomoć papira, olovke i konca.

Najnoviji trend za ukrašavanje novogodišnjejelke je dekoracija adirmacijama, pozitivnim rečima, porukama zahvalnosti i željama za 2021. godinu.

Afirmacije imaju moć da nas podstaknu da razmišljamo pozitivno i vežbamo dobruvolju, čak i u najtežim trenucima.

Praznici 2020. godine su idealna prilika da ukrasite dom pozitivnim afirmacijama. Sami ih napišite na ukrasni ili običan papir, probušite iglom rupicu na papiru i provucite končić, a zatim okačite svoju ukras afirmaciju na jelku.

Predlažemo vam nekoliko afirmacija:

Godina koja dolazi doneće mi mir, snagu i radost.

Ja sam izvor dobre energije i ona se širi svuda oko mene.

U mom domu vlada zdravlje i atmosfera ljubavi.

Otpuštam sve negativno iz 2020. godine i otvaram srce za dobre stvari koje mi donosi 2021.

Verujem da će sve biti dobro i dobro mi samo i dolazi u život.

Umesto afirmacija, na papir možete napisati i pozitivne reči kao što su nada, ljubav, radost, empatija, zdravlje, kao i stavri na kojiam ste zahvalni.

Unesite u svoj dom prazničnu čaroliju, a mi vam želimo da 2021. godina bude ispunjena samo dobrim vibracijama.

Pogledajte neke ideje!

Izvor: Lovesensa