Vaza bogatstva je vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje porodičnog imetka. Kinezi je prave na svoj način sa svojim specifičnim simbolima.

Mi ćemo je prilagoditi našim krajevima. I efekat neće izostati!

Kako privući novac: 3 mentalne navike zbog kojih zarađujete manje nego što možete...

Potrebno je uzeti vazu od keramike, porcelana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti sa uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim stomakom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen.

U tu vazu stavljamo sledeće:

- 7 različitih kristala ili poludrago kamenje poput - gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, korala, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)...

- Crvenu torbicu prepunu novca u valuti koja se trenutno koristi, po mogućnosti u vrednosti 988 (dinara ili eura), jer se ovaj broj smatra vrlo srećnim.

- Komad zemlje ili biljku koju smo zatražili (ne ukrali) od "bogataške" porodice koja se generacijama smatra uspešnom.

Novac: drugi oblik naše životne energije...

- 3 ili 9 kineskih novčića vezanih crvenom trakom (ako se mogu pronaći).

- Ostatak se dopuni sa 5 vrsta plodova biljaka koje se neguju i koriste u ishrani kao što su - kukuruz, pasulj, ječam, proso, pšenica, lešnici, orasi... Kinezi veruju da ovo daje uvek situ porodicu i sreću u potomstvu.

Vazu možemo, po želji, osim plodova, dopuniti kristalima ili zlatom i drugim nakitom, bilo da je pravi ili bižuterija.

Vaza se skloni od znatiželjnih pogleda, najbolje ju je staviti u sektor novca, i ona će dugi niz godina donositi prosperitet i srećne okolnosti čitavoj porodici.

Astrolog: Miloš Tomić

Kako da novac ostane u kući: pročitajte 10 narodnih verovanja...