Kako boja može da vam ostvari želju? Svaka nijansa ima moć da dobijete ono što ste zamislili

Svaka boja ima svoju frekvenciju i energiju, pa možete da ih koristite u zavisnosti od toga šta želite da privučete.

Shutterstock

Boje vam mogu pomoći da imate bogat i prosperitetan život, a različiteboje dobre su za različite stvari. Boje i njihove manifestacije imaju blisku vezu sa energijama univerzuma, imaju snažan uticaj na raspoloženje, emocije i osećanja. Stoga nije iznenađenje što boje mogu uticati i na vašu sudbinu.

Prema hromoterapiji, disciplini koja se bavi uticajem boja na naše blagostanje, različite boje imaju različite energije i frekvencije, a koristeći prave nijanse, možete popraviti razne u životu, a time se delimično bavi  drevni feng šui.

Ružičasta je boja ljubavi i romantike

Ova boja je povezana sa bezuslovnom ljubavlju i vezama, tako da vam može pomoći da poboljšate svoj ljubavni život.

Zelena je boja novca, obilja i prosperiteta

Ovo je boja koja je povezana sa sigurnošću i uzemljenjem. Ako želite da priučete novac, možete koristiti zelenu boju.

Crvena je boja energije, akcije i odlučnosti

Povezana je sa sigurnošću i uzemljenjem. Koristite crvenu kada želite da privučete stvari koje vas pokreću i koje unose dinamiku u vaš život.

Narandžasta je boja kreativnosti, inspiracije i zadovoljstva

To je boja povezana sa seksualnošću i kreativnošću. Narandžasta vam pomaže da privučete sopstvenu inspiraciju, tako da možete manifestovati svoje želje.

Plava je boja komunikacije, istine i intuicije

U smislu psihologije boja, dokazano je da je plava smirujuća boja koja može da kontroliše brzinu disanja, otkucaje srca i snizi krvni pritisak. To je takođe boja povezana sa komunikacijom i samoizražavanjem. Plava boja može vam pomoći da se povežete sa sopstvenom intuicijom i unutrašnjom mudrošću.

Ljubičasta je boja duhovnosti, transformacije i psihičkih sposobnosti

To je takođe boja povezana sa svešću i duhovnošću. Ljubičasta je dobra boja koja vam može pomoći da se povežete sa sopstvenom intuicijom, sa ženskom energijom.

Bela je boja čistoće, nevinosti i novih početaka

Bela je divna boja koja vam može pomoći u vašem mentalnom zdravlju, tako da možete manifestovati mir i spokoj u svom životu.

Crna je boja moći, misterije i zaštite

Može vam pomoći da se osećate jačim i utemeljenim. Koristite crnu boju u svojim ritualima manifestacije kada vam je potrebna unutrašnja snaga da postignete svoje ciljeve. 

Kako da koristite boje za ispoljavanje želja

Kada vizualizujete željeni rezultat, koristite boje koje odgovaraju onome što pokušavate da manifestujete, kao što je objašnjeno.

Postavite ih u svoj dom ili koristite u ritualima manifestacije uz pomoć svetla. Na primer, zeleni ukrasni komadi će privući finansijsko obilje ili ljubičasti ukrasi će privući dobru energiju.

Shutterstock 

Uradite analizu boja i odaberite najprikladnije za svoju odeću i dodatke

Takođe možete koristiti odeću u svakodnevnom životu kao podršku svojoj praksi manifestacije. Nosite boje koje odgovaraju onome što pokušavate da manifestujete.

Na primer, možete nositi zelenu košulju ako želite da pokažete novac, žutu boju ako želite sreću ili ružičastu haljinu ako želite da pokažete ljubav. Ne plašite se eksperimentisanja.

Pogledajte sa kojim ste bojama povezani i za koje osećate da vam pomažu da aktivirate svoju duhovnu stranu i okružite se tim nijansama, jer će vam pomoći da se povežete sa energijama univerzuma.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Crvena boja enterijer  TikTok/homesandgardensofficial

Sensa/Z.A.