Emisija Sensa Experience donosiće vam petkom od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U trećoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa HanomStamatović.

Hana Stamatović je diplomirana psihološkinja i psihoteraputkinja koja se, između ostalog, bavi Open floor psihoterapeutskom plesnom meditacijom u pokretu.

U Sensa Experience „kuhinji duše”, Hana nam objašnjava koliko je bitno da uskladimo svoje telo i pokrete sa dušom, kao i koliko je neverbalna komunikacija važan deo našeg postojanja. Telo pamti sve naše emocije, i njegovim pokretanjem, možem osloboditi sebe grčeva i lakše obitavati u svakodnevici.

U ovom svojevrsnom Sensa Experience predahu uživaćete rado svakog petka.

Pogledajte celu treću epizodu emisije Sensa Experience!