Emisija Sensa Experience donosiće vam svakog drugog petka od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U sedmoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa DraganomKatić.

Dragana Katić, osnivačica organizacije Trash Hero za Srbiju donosi nove “zelene” ideje i akcije kojima čisti naš grad i okolinu, edukuje ljude i ekološki osvešćuje. Saznaćete kako da učinite nešto za viši i bolji cilj kada je naša životna sredina u pitanju, a kroz akcije čišćenja od 10 minuta u sopstvenoj organizaciji na putu od posla do kuće, pomoći ćete očuvanju prirode i lepote našeg grada. U sedmoj sezoni Sensa Experience saznajte kako da i vi postanete eko heroj ili heroina.