Emisija Sensa Experience donosiće vam svakog drugog petka od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U osmoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Bojanom Brkić.

Bojana Brkić je tvorac Boya Porcelain sveta. Uz ručno rađene komade za hranu i piće sa umetničkim prizvukom, rado ćete sedeti za stolom sa onim najdražim ljudima sa kojima ćete da podelite emocije, sreću i najdublja razmišljanja. Proces kreiranja koji može da se oseti na Bojaninim radionicama nas uči prisutnosti, čini da se prepustimo, meditiramo i posvetimo onome što radimo svim čulima. Glina je tu kao učitelj, koji sadrži u sebi životne elemente – vazduh, vodu, vatru i zemlju, dok porcelan zauvek pamti naše pokrete i misli.

Pogledajte celu epizodu!