NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017.Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017.Rak, po dekadama, za april 2017.

Lav, po dekadama za april 2017. Devica, po dekadama za april 2017.

Škorpija, po dekadama za april 2017.Strelac, po dekadama za april 2017.

Jarac, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Razgovori će obojiti i odlučiti čitav vaš april. Budu li otvoreni, iskreni, prethodno promišljeni, onda će i pretežni ton vaših ključnih odnosa biti pozitivan i optimističan, piše Lovesensa.

Pažljivo sa novom, strasnom avanturom - ne zaboravite da je vaš vladalac ljubavi, Merkur, u retrogradnom hodu. Neće baš sve ići kako ste vi zamislili pa stoga razmotrite pažljivo situaciju i, ako je potrebno, usporite i vratite se korak unazad.

Nešto napetiji su porodični odnosi, ali stare želje i planovi bliže su ostvarenju nego ikad do sad. Ne zaboravite da vas Pluton ohrabruje da se oslobodite strahova i potisnutog emocionalnog prtljaga, a glavni cilj je da dostignute nivo lične transformacije koji će vas ispuniti snagom.

Posao i novac

Izuzetno mnogo energije i vremena posvetićete ovog meseca i novcu i poslu. Ključne odluke pašće posle 15. aprila kad Venera ponovo krene direktnim hodom. Moguće je da ćete razrešiti pitanje neke imovine.

Neke Vodolije razmišljaju o poslu povezanom s ljubavlju, lepotom, uživanjem, a kućni budžet biće na testu zbog neophodnih radova u kući.

Uz to, april je odličan i za različite pregovore, dogovore, komercijalne i putne aranžmane, kao i za ostvarenje intelektualnih planova.

Pripremajte se za jesen, pravo vreme za velike ciljeve.

Ružičasti Mesec donosi sreću za ženska srca: evo kakvu sudbinu kroji pun Mesec u znaku Vage...

Zdravlje

Jedini vaš izazov tokom aprila je stres. Retrogradna Venera doneće vam preispitivanje, a naročito sumnju - da li tražite dovoljno od drugih? Da li je stres na poslu vredan vaše zarade? Da li je pažnja i toplina koju vam pružaju partner i bliski ljudi ekvivalentna onome što vi pružate?

Ili su, možda, upravo vaša očekivanja prevelika te je vreme da tolerantnije odmerite svoju stvarnost?

Horoskop za Vodolije rođene u prvoj dekadi (od 20. do 29. januara)

Ako do 11. aprila ne počnete svoje najvažnije projekte, dobar trenutak ukazaće se već dve nedelje kasnije, posle 26. u mesecu. Zato se sada dohvatite spiskova i napravite svoje liste prioriteta.

PageBreak

Odlična energija za Vodolije 2

U ljubavi vam zaista cvetaju ruže početkom aprila, to je dobra energija koja vas prati još od prethodnog meseca. Nije trenutak da odbijate pozive na druženja, dajte sebi priliku da se zabavite, uživajte u zabavama.

Samopouzdanje, visok nivo energije, snažna strast, sve to vas ispunjava privlačnošću pa se mnogi dive vašem direktnom nastupu. U drugom delu meseca, biće izazova za ovu auru moći koja vas okružuje. Oni dolaze sa nivoa autoriteta, ali nema razloga za krutost i konflikte.

Horoskop za Vodolije rođene u drugoj dekadi (od 20. januara do 8. februara)

Prijaće vam mesec mira posle burnog marta. Računajte na razrešnej svih problema koji su vas do nedavno nervirali.

Jupiter je vaš zaštitnik blagostanja, slobodno se usmerite ka ostvarenju zacrtanih ciljeva - nema prepreka ni otpora. Nije ni čudo što će vas uspesi ispuniti pozitvnošću i dobrim raspoloženjem, a takvi ćete biti dobrodošli u svakom društvu.

Nepovoljan aspekt Marsa može vam doneti trzavice na početku aprila, ali će dobro aspektovano Sunce ublažiti ovo delovanje. Radićete mnogo, ali i biti ispunjeni ponosom i entuzijazmom.

ZVEZDE OTKRIVAJU: Evo kakav prvi utisak ostavljate na druge...

Vreme preosetljivosti posle mladog Meseca 26. aprila iskoristite da radite na sebi i učite se postizanju unutrašnjeg mira i balansa. Ako bude direktnih izazova, zauzmite defanzivan stav, za vas je to najpovoljnije u ovom periodu.

Horoskop za Vodolije rođene u trećoj dekadi (od 9. februara do 18. februara)

Mnogo toga će vam zakomplikovati retrogradni Merkur, ali zapamtite da čak i one promene koje nas najviše iritiraju mogu voditi ka oslobađanju i boljoj verziji nas samih.

Ipak je čitava godina obeležena vašim stalnim i upornim napredovanjem ka ispunjenju dugoročnih ciljeva. Upravo to će vas stabilizovati u ekstremnim situacijama - ne gubite iz vida svoje ključne planove.

Očekuju vas putovanja, mogući susreti s novim, neobičnim ljudima, a interakcije će vam maksimalno podići energiju i ojačati kreativnost.

Beležite, pamtite, pišite, snimajte. Biće mnogo utisaka i prilika da se na originalan način prerade impresije i ostavi kreativan trag posle svega.

Vreme do 20. aprila izvrsno je za napredak u oblastima koje su vašem srcu najdraže, kao i za podizanje najbliskijeg odnosa na novi nivo.

Izvor: Lovesensa