Imate sklonosti ka umetnosti i književnosti. Dobro vam ide proučavanje ljudske prirode, pa su vam poznati svi motivi i želje koje naginju ljude da rade određene stvari. Ako ste iole religijski nastrojeni, možete postati Jezuita - to bi vam bilo privlačno iz mnogo razloga.

Ako vas nerviraju, frustriraju, razočaravaju: problem nikada nije u drugim ljudima...

Imate dosta strpljenja i istrajnosti, i možete upravljati ljudima apelujući na njihove slabosti, ipak, prijatni ste i saosećajni. Kada bi bili malo otvoreniji i iskreniji, bili bi vrlo popularni.

Osetljivi ste po prirodi, pa oštro reagujete na nipodaštavanje. Imate širok spektar emocija, od onih najbanalnijih do najozbiljnijih. Energični ste i sposobni da dobro obavljate više stvari istovremeno i da ih sve uspešno iznesete. Imate mnogo interesovanja.

3 osnovna uslova da doživite stotu...

Ako ste žena, zanimaju vas moda, umetnost, drama, književnost i brojne druge stvari. Temperamentni ste, jaki i dominantni. U isto vreme ste bojažljivi i plašite se mraka. Misterije vas uvek fasciniraju i istovremeno odbijaju. Volite da čitate. Tokom života ćete dobiti dosta novca iz nekih neočekivanih izvora, i to kada budete imali 22 ili 23 godine života.

Izvor: Astro riznica