Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 12. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: As pehara!

  Izvor: Foto: Unsplash/ Annie Spratt

Tarot karta za 12. decembar 2017. godine - As pehara - ukazuje na pojačana osećanja. Danas planove usmeravaju mašta, iluzija i osećanje ljubavi. Na ovoj karti je naslikan čudotvoran pehar moćne energije, a baš takva energija osvežiće vam danas dušu i pozitivno uticati na zdravlje.

besplatna natalna karta.jpg
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Ovaj period treba da posvetite opuštanju, uživanju u ljubavi i uspostavljanju ravnoteže između želja srca, uma i tela. Ako ste usamljeni, ovo je idealno vreme za ljubav. Bićete privlačni suprotnom polu, a u odnosu sa partnerom postaćete bliskiji i nežniji. Pored iznenadnog priliva novca, karta ukazuje i na dobar period za investicije. Intuicija je pojačana, slušajte unutrašnji glas koji šalje važne signale.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU: evo kakvu nam sudbinu donosi godina dvojke (GODIŠNJA NUMEROLOGIJA)

Nakon godine velikih turbulencija, ali novih početaka na svim nivoima, ulazimo u godinu dvojke. Kada godinu 2018. raščlanimo, dobijamo 2+0+1+8= 11 a potom broj 11 svedemo na jednocifreni broj i dobijamo 2. Pred nama je godina u kojoj će da dominiraju pripadnice lepšeg pola. Za broj dva vezujemo Mesec koji je simbol ženskog principa, ali i na globalnom planu tiče se naroda, mase, što može da označi veće okupljanje ljudi širom sveta, a posebno u onim zemljama u kojima su ugrožena ženska prava.

U takvim konzervativnim društvima desiće se revolucije i pobuna s ciljem da se ženama omoguće jednaka prava kakva imaju muškarci. Ovo se posebno odnosi na zemlje Bliskog Istoka i Afrike. Godina u znaku broja dva doneće nam i više uticajnih žena u javnom životu, pa će na vlast doći visoko obrazovane i veoma inteligente dame koje će da se umešaju u svet politike i donošenje važnih odluka.

Dvojka je simbol plodnosti, nežnosti, saosećajnosti, majčinstva i porodice pa evo prilike da u 2018. godini svi oni kojima se do sada nije dalo da steknu krov nad glavom, reše stambeno pitanje što kroz povoljne kredite, ali i kroz nasledstvo ili pomoć bliske ženske osobe - majke, bake, tetke, rođake. Dobra je i za dobijanje potomstva - češće će se rađati devojčice, nego dečaci. Ova godina više će da donese promena ženskoj populaciji, a manji uticaj imaće na muškarce, izuzeci su oni koji su inače skloni da popuštaju ili su podložni uticaju majke, supruge, devojke, sestre ili direktorke na radnom mestu.

U 2018. godini akcenat ćemo da stavimo na milosrđe i pomoć ljudima u stanju potrebe. Više će se donosite odluke srcem, nego zdravim razumom. Naglašene su psihosomatske tegobe, psihička oboljenja i ekspanzija problema u vezi sa duševnim bolestima i porocima. Pomoć treba da tražite na svetim mestima.

Izvor: Webastrolog

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj