Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi 12. 12. 2020. godine: kako da privučemo pozitivnu energiju uz pomoć anđeoskog niza 1212

Anđeoski niz brojeva 1212 utiče na nas svakog 12. decembra, a ove godine simbol je za novi početak i privlačenje pozitivne energije zarad višeg cilja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kombinacija brojki današnjeg dana 1212 moćan je anđeoski broj koji nas podstiče da izađemo iz svoje "zonesigurnosti" kako bismo u životu krenuli potpuno iz početka, kaže Ann Elisabeth, autorka niza blogova o spiritualnom radu, koji i sama praktikuje. "Ovaj anđeoski broj 1212 pomaže nam da iscelimo sebe i otpustimo sve negativnosti i strahove iz prošlosti kako bismo sledili svoju istinsku strast i svrhu u životu."

ČUDESNI RITUAL ZA ISCELJENJE DUŠE I TELA: evo kako da snagom ruku obnovite duhovnu energiju

"Svake godine te brojke vidimo 12. decembra i to priziva vreme za podizanje vibracija na višu frekvenciju (praznična energija)", kaže Ann Elisabeth, ističući kako je smisao toga da nam "pomogne da se usredsredimo na ono što želimo u narednoj godini, da osetimo uzbuđenje zbog novih stvari ispred nas i otpustimo sve što nas sprečava da idemo napred prema svom krajnjem cilju". "Broj 1212 simboliše pozitivan duhovni rast. Ostvarite svoje istinske namere usresređivanjem na pozitivnu energiju."

Izvor: Sensa klub

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

3 NAČINA DA PROBUDITE ŠESTO ČULO: Kako da pojačate svoje prirodne ekstrasenzorne moći

Naše šesto čulo je moćno i dobrodošlo baš kao i naših pet čula koja nam pomažu da se snađemo u svakodnevnom životu, piše Lovesensa.

Kristali za privlačenje srodnih duša...

Svi ga imamo i svi možemo da ga koristimo, ali za to je potrebno da pojačamo svesnost i obratimo pažnju na sve suptilne poruke koje nam to čulo šalje. Koja 3 koraka će nam u tome pomoći?

1. Za početak, ojačajte rad svojih fizičkih čula: vid, sluh, dodir, miris i ukus mogu biti poremećeni modernim načinom života. Najlakši način da to učinite jeste da se vratite prirodi. Neprerađena hrana, mirisi polja i šume, dodir trave, kore drveta, zujanje insekata, šumovi vetra u krošnjama... i šesto čulo, koje je naš primalni instinkt, budi se kada provodimo više vremena u prirodi. Ona je prirodni iscelitelj, snabdevač energijom, punjač naših baterija i provodnik koji nas povezuje sa svim živim bićima.

3 znaka da ste upoznali dušu iz prethodnog života...

2. Počnite da vodite dnevnik snova. Većina ljudi potiskuje intuiciju, ignoriše je, poriče ili bar ne sluša, ali kad sanjamo, sve izlazi na površinu. Na nesreću, većina snova ostane neupamćena, a njihove poruke odbačene. to je šteta, jer oni daju uvid u prave podsvesne drame koje se odvijaju u nama. Pisanje je moćan način da iskoristite njihov sadržaj, ali i vaša veza sa podsvesnim, kanal komunikacije sa intuicijom. Zapisujte ne samo snove, već i intuitivne misli, ono što vam padne na pamet bez nekog naročitog fokusa ili koncentracije.

3. Ne ućutkujte svoj unutrašnji glas. Ovaj glas koji se ponekad probije kroz naslage dnevnih nadražaja, preokupacija i opsesija je glas instinkta koji mnogi ne slušaju. Naučeni smo da verujemo samo onome što vidimo sopstvenim očima i čujemo sopstvenim ušima. Kad nam informacija stigne "niotkuda" mi u nju sumnjamo. A veoma često desi se upravo da ta informacija bude tačna. To ne mora da bude uvek "glas" koji ćete čuti, za mnoge ljude je to slika koja im samo blesne pred očima ili osećaj dobrog ili lošeg izbora. Važno je takve poruke osluškivati i vremenom će se način na koji vam šesto čulo saopštava poruke ustaliti.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj