Tarot karta za 25. decembar 2017. godine - Četvorka mačeva - ukazuje na mir i otpuštanje briga. Ova karta ukazuje da probudimo uspomene, da posetimo mirno mesto i razmišljamo o svim izazovima i lepotama koje život donosi. Idealno je vreme da razgraničite koje ciljeve i vrednosti želite da pratite, a meditacija i boravak u prirodi pomažu da doživite duhovni razvoj.

Situacija na poslu stagnira, ali ključ uspeha krije se u strpljenju. Kako biste ostvarili viziju potreban vam je odmor. Na polju finansija sve se odvija po planu, ali nemojte previše da se opustite, ovo je pravi period da završite sa dugovima iz prošlosti. U ljubavi nailazite na nerazumevanje partnera, a kako odnos ne bi trpeo, objasnite zašto vam je potrebno malo slobode i vremena samo za sebe.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: zvezde ovom znaku predviđaju neverovatan životni preokret

Dnevni horoskop ukazuje na čudesnu konjukciju Venere i Saturna! Ovaj aspekt budi jaka osećanja koja je nemoguće kontrolisati, a ovaj znak će napokon ostvariti ljubavnu želju, piše Lovesensa.

HOROSKOP ZA JANUAR 2018. GODINE: ova 3 znaka očekuje neverovatna sreća u ljubavi

Dragi Rakovi, zvezde su danas velikodušne prema vama. Vaš ljubavni život doživeće preokret u pravom smeru, a srećne zvezde donose divne promene na romantičnom planu. Ne pitajte se kakav vas ishod očekuje u budućnosti, već se prepustite čarima ljubavi i ne skidajte osmeh sa lica. Period usamljenog života odlazi u zaborav!

Pozitivan položaj Sunca i Plutona danas ispunjava želje na poslovnom planu, pa ćete napokon dobiti ponudu kakvu odavno očekujete. Najviše sreće imaćete na poslu koji zahteva veštu komunikaciju, a moguće je i putovanje zbog početka vlastitog poslovnog projekta.

Izvor: Lovesensa

DA LI TRAŽITE LJUBAV SVOG ŽIVOTA: evo na koju osobu treba da sačekate

Sačekajte osobu zbog koje se nećete plašiti da pokažete osećanja, jer će voleti svaki vaš deo. Osobu zbog koje nećete osećati da morate da usporite, jer se on neće plašiti vaše brzine već će hodati u korak s vama. Osobu zbog koje ćete se osećati sigurno u svojoj koži, zbog koje nećete morati da pazite na svaku svoju reč. Osobu s kojom se nećete osećati kao da dajete previše. Osobu zbog koje se nećete pitati zašto vaša ljubav nije dovoljna jer će ceniti baš svaki deo onoga što mu dajete. Osobu koja vas neće odgurivati, nego će vas hteti blizu sebe.

Šta je ljubav i čega se u ljubavi plašimo: ovaj afrički simbol otkriva nam najveću tajnu!

Sačekajte osobu koja vas neće hteti samo za jednu noć, već će hteti svaki trenutak da provede s vama. Osobu koja želi da čuje svaku vašu priču i s kojom možete da podelite svoja sećanja. Osobu koju neće zanimati tek ideja vas, već vi u celosti.

Sačekajte osobu zbog koje ćete prigrliti ideju ljubavi, izlazaka i romantike. Osobu uz koju nećete osećati kao da ste se pomirili s manje od onoga što zaslužujete. Pričekajte osobu koja će vaše bolno srce pretvoriti u radosno. Osobu koja će održati svoja obećanja i truditi se da bude deo vašeg života svakog dana.

Iskrena ispovest: kako sam doživela otvaranje srca

Sačekajte  osobu koja će vam smekšatisrce jer je to ono što vam treba. Umorni ste od ljudi koji vas vole pod svojim uslovima ili vam se javljaju samo kada im nedostaje pažnje. Umorni ste od toga da budete na drugom mestu, nečija uteha ili prolazna strast. Umorni ste od gledanja poruka i ne dobijanja željenog poziva. Umorni ste od nadanja i kratkotrajnog uzbuđenja. Umorni ste od toga da dajete ljubav pogrešnim ljudima.

Sačekajte osobu koja će vam smekšati srce u tolikoj meri da ćete skinuti oklop. Osobu koja otvoriti vaše veliko srce i koja će uživati u vašoj ljubavi. Pričekajte osobu koja će razumeti da vaša sreća zavisi od ljubavi i da ste ispunjeni onda kada ste voljeni. Osoba koja razume šta znači ljubav i koja to neće shvatati olako. Osobu koja će videti vaš osmeh i truditi se da ga uvek imate na licu. Pričekajte osobu koja će vas gledati i u vama videti ono za čime je tragala.

Izvor: Sensa klub