Dnevni horoskop predviđa da će kvadrat Sunca i Urana mnogima doneti sukobe i neprilike, ali jedan znak uživa specijalnu zaštitu Venere, piše Lovesensa.

Drage Device, od jutra ćete osećati da u vama plamti ljubavni žar, pa slobodno provedite čitav dan u maženju  partnerom. Budite sigurni da ni on neće imati ništa protiv takvog nežnog plana.

Device koje su trenutno bez partnera progoniće sećanje na jedan nedavni susret. Ne podležite napadima ponosa, slobodno učinite prvi korak. Mars u Škorpiji pomoći će vam da izrazite svoje misli i osećanja na pravi način!

Posvetite se i svom zdravlju, osećaj nezadovoljstva i razdražljivosti dolaze pre svega od umora i neispavanosti.

Izvor: Lovesensa

Koji su najsrećniji dani za vaš horoskopski znak: povoljni dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su srećni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik mašta o porodičnoj kući, a Lav o uspehu: o čemu mašta vaš horoskopski znaci

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika ponedeljak, sreda, petak i subota su srećni dani. Utorkom treba izbegavati velike troškove, a petak i nedelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedeljak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedelja su povoljni dani. Uspeh u napornim poslovima vezuje se za ponedeljak, utorak i četvrtak. Sreda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedeljkom treba primenjivati određenje duhovne discipline.

Lav

Za osobe rođene u znaku Java, utorak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Ponedeljkom i subotom treba izbegavati važne poslove.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device, ponedeljak, sreda, četvrtak i petak , predstavljaju srećne dane.

Utorkom, subotom i nedeljom treba izbegavati važne poslove i tada ne treba počinjati ništa novo.

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage, ponedeljak, utorak, sreda, subota i nedelja su srećni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promenljivu sreću.

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedeljak, utorak, četvrtak, petak i nedelja su srećni dani. Dok sreda i subota nisu povoljni dani.

Astro saveti: koja tehnika protiv stresa je najbolja za vaš horoskopski znak

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca, sreda, četvrtak, petak i nedelja su srećni dani, dok se ponedeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, sreda, petak i subota su srećni dani. Dani briga su nedelja, ponedeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedeljak, utorak, četvrtak i petak su srećni dani. Sreda i subota su nepovoljni dani, a nedelja je promenljiva za ove znakove.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedelja su srećni dani. Ponedeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Sreda i petak donose sklad i prosperitet.

Izvor: Astrofon21