Prema kineskom verovanju, dolazak psa u kuću simbol je dolaska sreće. Upravo zato godina Psa donosi pozitivne promene i srećne okolnosti...

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAK: sudbina zapisana u zvezdama za 2018. godinu

Onoga koga pas voli, voleće ga bezuslovni, bezgranično i biće mu "veran kao pas". A pas bez ljubavi je "bedan kao pas". Iako ponekad deluju nezainteresovano, u Psima ključa vulkan strasti u ljubavnim odnosima. U ovoj 2018. godini ta bi se njihova strast s mnogo osećanja mogla preliti i na sve ostale znakove kineskog horoskopa.

Pacov

Obično se ne zamarate nebitnim sitnicama, zauzeti ste zabavljanjem i ispunjavanjem svojih ciljeva, takav je jednostavno vaš nagon. U godini Psa postaćete odlučniji nego ikada da ostvarite još veća dostignuća. Sve ste male korake savladali i sada je vreme da vaš trud urodi plodom. Baš kao što se znate dobro zabavljati, znate i marljivo raditi. Odlazak na egzotično putovanje pomoći će da se oslobodite tenzije, ali i proslavite svoj uspeh.

Iako Pacov i Pas nisu uvek najbolji par, njegova vam nežna i odana energija može pomoći da unapredite svoj ljubavni život. Vaš će partner biti sretan kada naučite da izražavate osećanja, umesto da ih držite u sebi. Ako ste sami, pomraćenje Meseca 27. jula biće idealno vreme za pronalazak ljubavi, ali i za poslovni napredak u obliku povišice ili unapređenja.

Godina Psa pruža vam priliku i da učvrstite prijateljstva. Na poslovnom planu će vam se otvoriti nove mogućnosti, a pomračenje Sunca 11. avgusta idealno je vreme da u poslovnim planovima odete korak dalje.

Bivo

Bivo je jedan od najpouzdanijih znakova i baš poput Psa, želi se osećati cenjeno. U godini Psa vaši će prijatelji, porodica i kolege pronalaziti razne načine da vam pokažu svoju naklonost, naročito u vreme pomračenja Sunca 11. avgusta Vaša želja za izgradnjom srećnog života još više raste dok upoznajete prave ljude i stavljate stvari na svoje mesto. Iako planovi često ne idu u smeru kojim želite, ne bojite se ponekad ispasti naivni, sve dok vas to vodi do željenog cilja.

Na ljubavnom području, za razliku od prošle, ova će vam godina doneti mir i stabilnost. Ako ste sami, uživaćete u sporijem tempu upoznavanja. Ako ste u vezi, shvatićete da ste prestali preterano analizirati. Što ste opušteniji, to ćete ljudima biti privlačniji. Pokušajte izaći iz zone sigurnosti i otvoreno priznati osećaje.

Društveni život će vam biti na iskušenju tokom pomračenja Meseca 27. jula, jer će vam poverenje biti narušeno. Iz toga ćete naučiti lekciju i nećete ponavljati iste greške. Moguće je da ćete se ponovno povezati i s prijateljima iz prošlosti. Godina pred vama povoljna je i za pozitivne promene na poslovnom planu. Sada je vreme da izrazite svoje želje i delujete u skladu s njima. Najpovoljnije razdoblje za to je oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Tigar

U godini Psa, Tigar bi se mogao osećati kao da se život odvija u usporenom filmu. Vi volite kada su stvari odvažnije i uzbudljivije. Ipak, ova godina donosi mnogo radosti i pozitivnih lekcija. Naučićete da se malo opustite i otvorite prema drugima. Naučićete kako drugima prepustiti kontrolu, iako ste rođeni vođa. Energija Psa naučiće vas da se opustite i više uživate u životu.

Tigar ima urođeni šarm zbog kojeg mu nije teško pronaći partnera, a iako vam ova godina neće biti tako uzbudljiva na ljubavnom polju, veze koje ćete privlačiti biće nežnije, slađe i puno iskrenije. Veza koju ćete ostvariti ove godine biće neraskidiva, posebno ako se dogodi oko pomračenja Sunca 11. avgusta. Pod uticajem energije Psa, uživaćete u mirnijem stilu života, pa ćete glasne zabave zameniti intimnim večerama u društvu prijatelja i gledanjem televizije. Pomraćenje Meseca 27. jula otvoriće put novim ljudima. Bilo da je reč o kolegama ili novim prijateljima, vaša će vam unutrašnja senzibilnost pomoći u svakom odnosu.

Ove godine pokušajte se više družiti bez unapred zadanog plana. To će vas osloboditi i opustiti. Iako volite biti glavni, u vladavini zemljanog Psa, postaćete timski igrač i otkriti kao je to puno lakše nego uvek biti na čelu. Ovo je odlično vreme da preduzetnici pokrenu nove poslove. Kada zatražite ono što želite, zaradićete više novca i povlastica.

Zec

Znak Zeca najbolje se slaže sa Psom. Ove godine napredovaćete u svakom području života i lansiraće vas na put ka ostvarenju snova i ciljeva. Od nove veze do napretka na poslovnom i privatnom planu, ovo je odlična godina za izgradnju stabilnosti. Čak će i vaša financijska situacija imati dobrobiti od zemljanog elementa, a videćete kako, kroz dobro promišljene odluke, novčano stanje postaje bolje. Malo se opustite i zabavljajte se.

Navikli ste biti neprimetni, pa će vas iznenaditi kada vam neko izjavi ljubav. Ako ste sami i tražite nešto novo, odlično je vreme da iskusite romantične večeri pod zvezdama i zabavne zajedničke aktivnosti. Vaša će osetljivost možda biti naglašenija ove godine, ali ne brinite se. Ljubav će vam procvetati onda kada si dozvolite zacrtati ciljeve i držati ih se. Ne zaslužujete ništa manje od iskrene sreće.

PageBreak

Šta nam donosi čudesno pomračenje Sunca

Na poslovnom vas planu takođe čekaju pozitivne promene. Ako ste zaposleni, ove ćete godine malim koracima napredovati do posla iz svojih snova. Možda nećete odmah dobiti vodeću poziciju, ali vaš će trud biti prepoznat i nagrađen. Ova je godina odlična za poboljšanje finansijskog stanja, pa razmislite o ulaganju, posebno oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Zmaj

Budući da se Zmaj i Pas ne slažu najbolje, ovo bi za vas mogla biti godina promena. Vi želite da se sve događa brže i dinamičnije nego što energija Psa može pružiti. Ali uzmite ovu energiju kako biste naučili nove veštine. Pomoću strpljivosti, saosećanja i brige za sebe, doći ćete na vrh, kao i inače. Obratite pažnju na zdravlje, naročito u leto. Pokušajte izdvojiti malo vremena za sebe kako biste se odmorili i napunili baterije.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: evo šta nam astrolozi predviđaju za ljubav, posao i zdravlje

Iako ste odvažni i volite reći sve što vam je na umu, godina Psa doneće vam mnoge promene, pa tako i na ljubavnom polju. Odanost postaje vrlo važna u svim odnosima, naročito ljubavnim. Drugi deo godine najpovoljniji je za ljubav.

Na poslovnom ćete se polju osećati dobro zbog pozitivnih promena koje vam je donela prošla godina, a i ove ćete godine, iako će se doimati sporijom, postići mnogo. Kasno proleće pravo je vreme za željene poslovne promene.

Zmija

Svi znaju za vaš neodoljiv šarm, a ove ćete godine biti nezaustavljivi. Godinu ćete započeti postavljanjem jasnih namera, a možda ih čak i vizualizovati. Kada ste u blizini Psa, oboje imate dobrobiti. Budući da volite raditi na sebi, ove ćete godine savladati veštine poput otpornosti i hrabrosti pa ćete biti puni energije. Samo se pobrinite za kvalitetan san.

Na ljubavnom ste polju ili veliki zavodnik ili ste vrlo realni. Ako ste slobodni, veze koje ćete privlačiti bit će nježnije, predanije i ljepše nego prije. Jednostavnost Psa podstiče vas da budete svoji kada je reč o ljubavi. Morate iskreno i suosećajno govoriti ono što mislite. Vreme provedeno s prijateljima jednako vam je važno kao i samoća, a ove ćete godine produbiti neka prijateljstva.

Na poslovnom će vam se području činiti da se sve odvija vrlo sporo, ali ćete imati plan kojeg ćete se držati. Kasno leto i rana jesen idealna su razdoblja da drugima pokažete što znate i koliko vredite. Nemojte dozvoliti drugima da preuzmu zasluge za vaš trud. Kada je reč o novcu, pouzdani ste kao i Pas, zato ćete ove godine osetiti i finansijski napredak. Element Zemlje povezuje vas sa svime što pokušavate postići, bilo da je reč o otplati duga ili kupovini stana. S pomračenjem Sunca 15. februara ulazite u razdoblje obilja kakvo dugo niste osetili. Uživajte u potpunosti.

Konj

Znak Konja odlično se slaže sa Psom, pa ćete ove godine napredovati u svim područjima života. Iako ste vrlo odani i pouzdani, pomračenje Meseca 27. jula navešće vas na ozbiljne razgovore s prijateljima. Ne možete zauvek biti nečiji spasitelj. U rano ćete proleće početi aktivno raditi na ostvarivanju ciljeva, poput poboljšanja zdravlja i redovnog vežbanja.

Budući da svi uživaju u društvu Konja, ove bi se godine moglo dogoditi da se više osoba trudi osvojiti vaše srce. Ako ste sami, pomračenje Sunca 11. avgusta pokazaće vam put do prave osobe. Ako ste u braku, možete očekivati dobre vesti krajem jeseni. Poradite na romantici i provedite zajedničke večeri, na primer, čitajući jedno drugome neku uzbudljivu literaturu. Ove godine možda nećete upoznati mnogo novih prijatelja, ali su oni koje imate za ceo život. Dogodiće se i obnavljanje kontakta s prijateljima iz prošlosti.

Na poslu ste vrlo predani i za vas zaista vredi izreka "raditi kao konj". Iako niste ljubitelj timskog rada, ove ćete godine naučiti bolje da funkcionišete u timu. Tokom jeseni osećaćete nezadovoljstvo zbog novčane situacije, pa ako smatrate da niste dovoljno plaćeni, razgovarajte sa šefom.

Koza

Iako se trudite dobro slagati sa svima koje poznajete, Koza i Pas nisu najsrećniji spoj energija. Zato će vam trebati neko vreme da se naviknete na ono što donosi godina Psa. Vaša kreativna narav biće vrlo naglašena i treba da iskoristite nove poslovne prilike koje vam se ukažu.

Ljubavni život proteklih je godina imao uspone i padova jer ste imali poteškoća s upoznavanjem sebe. Ove ste godine napokon spremni upoznati pravu osobu. Sredina godine vreme je kada više nećete moći osećaje zadržati za sebe, pa je na pomolu nova ljubavna veza. Ove ćete godine mnogo promišljati o odanosti, ali ćete shvatiti da imate mnogo iskrenih prijatelja. Morate se češće družiti i odlaziti na putovanja.

PageBreak

Upotrebite svoje veštine

Na poslovnom ćete planu osetiti neke komplikacije oko pomračenja Meseca 27. jula. Bilo da ćete morate duže ostajati na poslu ili nećete dobiti željenu povišicu, mogli biste osećati zameranje. Umesto da dopustite da vam to upropasti godinu, smislite novi plan koji će vam donijeti željene promene. Godina Psa traži da pokažete odanost na nov i kreativan način. Jun i jul odlični su meseci za pokazivanje svojih sposobnosti. Pomračenje Sunca 11. avgusta odlično je vreme za zaradu, ali umesto da očekujete dobitak na lutriji, upotrebite svoje veštine da to postignete.

Majmun

Majmun voli sve činiti na svoj način. Ali ove ćete godine biti primorani prilagoditi se i formirati saveze s ljudima koje biste radije izbegli. Na poslu ćete se pokazati kao odličan timski igrač, a vaša će kreativnost biti na vrhuncu tokom zimskih meseci, kada ćete pronaći način da za svoje talente budete i plaćeni.

Godišnji horoskop za ostvarenje želja: evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak u 2018. godini

Kada je reč o ljubavi, Majmuni vole biti nestašni. Možda ste do sada išli iz veze u vezu kako biste pronašli pravu osobu, ali ove ćete godine razmišljati o nečem ozbiljnijem. Pokušajte ne promišljati preterano ili odgovarati sami sebe od nečega što je dobro za vas. Oni koji su u vezama shvatiće važnost odanosti i razmišljati o dugoročnim planovima. Majmun je jedan od najdruštvenijih znakova. Uvek pronalazite vremena za druženje s prijateljima, a tako će biti i ove godine.

Tokom pomračenja Meseca 27. jula ozbiljno ćete razmišljati o svom poslovnom statusu. Ako vas posao ne zadovoljava, to će biti idealno vreme za promenu. Iako vam energija Psa ne daje podsticaj koji želite, njena stabilnost omogućava vam veliki napredak. U proleće razgovarajte o povišici jer ćete tada imati podršku planeta. Ipak, nemojte preterati s iznosom koji ćete tražiti. Iako baš i ne znate raspolagati finansijama na najbolji način, razmislite o štednji ili ulaganju.

Petao

Znak Petla voli da se šali i nezadovoljstvo ne prihvata lako, a u godini Psa će se morati malo prilagoditi. Iako ste zbog svojih veština uspešni u poslu, možda ćete biti primorani na neugodne situacije s ljudima koji vam nisu dragi.

Iako ove godine možete imati nekih izazova zbog vašeg neslaganja s energijom zemljanog Psa, odlučniji ste nego ikad privući više novca u život. Upotrebite svoju tvrdoglavu prirodu i pobrinite se ostvariti zadane ciljeve. Napredak biste mogli osetiti tokom jeseni jer će vaš trud napokon biti prepoznat.

Na ljubavnom biste polju mogli imati uspona i padova. Oni koji tragaju za partnerom, mogli bi upoznati pravu osobu tokom leta. Osobe u vezama spremne su za novi korak. Bilo da razmišljate o zajedničkom životu ili venčanju, razdoblje oko pomračenja Meseca 27. jula idealno je za velike proslave.

Pas

Ovo je vaša godina! Vaš znak spreman je iskoristiti prednosti koje mu daje ova godina. Godina Psa naglasak stavlja na pouzdanost, odanost i veće materijalno bogatstvo. Pomračenje Sunca 15. februara vašu pažnju usmerava na najvažnije odnose. Odlično je vreme za porodična okupljanja.

Na ljubavnom polju Pas je uvijek omiljen, a ove će godine to biti dodatno naglašeno. Ako želite upoznati ljubav, češće izlazite i više se družite, a oni u vezama bi do kraja godine mogli učiniti veliki korak poput venčanja ili zasnivanja porodice. Vrlo ste društveni i jednako dobro se slažete i s novim i starim prijateljima.

U finansijskom smislu, ovo je vrlo povoljna godina za vas. Nove vam se prilike samo otvaraju i znaćete da ih iskoristite. Probajte i uštedite nešto novca. Ova vam godina donosi divne stvari i teško ćete učiniti pogrešan korak. Uživajte u plodovima svog rada!

Svinja

Znak Svinje voli biti oslonac svojoj porodici i prijateljima, a tako će biti i ove godine. Ljudi vam se poveravaju u teškim trenucima i često ste u centru pažnje. Ipak, ova će vam godina dati priliku da se osećate smirenije i zadovoljnije sobom, bez obzira na ono što se događa oko vas.

Na ljubavnom polju, Svinje su pristojne i pristupačne te lako upoznaju nove ljude. Ako ste trenutno u vezi s kojom niste zadovoljni, mogli biste razmišljati o raskidu. Pomračenje Sunca 11. avgusta rasvetliće sve postojeće pukotine, ali nemojte paničiti. Umesto toga, pokušajte izgraditi poverenje i bolju komunikaciju. Samci bi mogli upoznati osobu koja će s njima željeti ostvariti ozbiljan odnos. Vreme je da otpustite kočnice.

Na poslovnom planu ova godina bi mogla doneti određene poteškoće. Razmišljaćete o promeni posla ili pokretanju vlastitog. Energija Psa navešće vas da napravite poslovni preokret, ali ako odlučite da ostanete na sadašnjem poslu, pomračenje Sunca 11. avgusta ohrabriće vas da osvestite svoja postignuća. Ako ih držite za sebe, nećete dobiti željenu povišicu jer nagradu možete dobiti tek kad se odlučite zauzeti za sebe.

Izvor: Sensa klub