Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portal moćne energije se otvara danas: kako da aktivirate magični dar broja 22 22

Portal 22 : 22 omogućava da pratite kako u vama jača snaga majstora znanja i pomognete svojim bližnjima da aktiviraju snagu magičnog dara i za sebe.

  Izvor: Foto: Unsplash / Joanna Kosinska

Na dan 22. februara otvara se portal magične energije. Izazovni energetski aspekti koje nam je donelo pomračenje Meseca 31. januara i pomračenje Sunca 15. februara 2018. godine malo su nas iscrpeli, malo umorili, malo zamutili kristalno zračenje naše aure, piše Lovesensa.

To nipošto ne znači da se obavezno osećamo i loše, porasli smo na neke nove načine, naučili da živimo u obrascima koji nam koliko do juče nisu bili poznati. Da li osećate da vam se perspektiva promenila? Da li osećate da ste se vi promenili? Ako je tako, onda sigurno imate i doživljaj da je toliko toga oko vas novo, a da ipak i neke stare priče ostaju nezavršene.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Vreme je da pogledate oko sebe, iscrtate nove linije razvoja i saživite se u potpunosti sa promenama a onda ih obložite novim slojem energije.

Novi izazovi su, takođe, pred nama. Čeka nas prolećna ravnodnevica, kada će Sunce ući u prvi znak Zodijaka i zatražiti od nas da sve svoje odluke podignemo na viši nivo.

Zato je dobro iskoristiti kreativnu vibraciju broja 2 i čudesnog portala 22 : 22 koji nam se otvara 22. februara 2018. godine. To je energija majstora znanja, organska energija i energija suverenosti bića. Primetili ste koliko ljudi, a naročito žena je od početka godine istaklo svoj zahtev da se zaštite njihova organska, ljudska prava, koliko društvenih grupa i kategorija je zatražilo da im se vrati njihova moć.

Ljudi se vraćaju onom mestu unutrašnje snage i moći koje su im dugo bile oduzete. Godina 2018. je godina isceljenja, godina vraćanja moći njenim vlasnicima, godina učenja o tome kako da ponovo budemo moćni, kako da budemo suverena bića.

Zato se osnažite vibracijama i prihvatite magični dar portala 22 : 22, otpustite stare načine ponašanja zbog kojih su drugi dolazili u poziciju da vas kontrolišu. Vratite svoju snažnu, kristalnu auru i negujte je sve do martovske ravnodnevice. Na dan 22. februara, otvorite se za sve znake istine, osetite kako vam se vraća dragocena ravnoteža. Izvucite se iz mračnih, tamnih misli, pripremite mirna rešenja za probleme koji vas muče. Pratite kako u vama jača snaga majstora znanja i pomozite svojim bližnjima da aktiviraju snagu magičnog dara i za sebe.

slikalink_parovi_koji_moraju_proci_kroz_iskusenje.jpg
Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj