Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za negovanje duše i povratak sreće: šta nam donosi Mesec u ličnom horoskopu

Mesec u horoskopu simbol je naše duševne hrane, a saznajte u kojem je znaku i kako to utiče na vaš život i sudbinu!

  Izvor: Foto: Profimedia

Mesec u astrologiji simbolizuje sve ono što nas hrani na najdubljem nivou duše. On opisuje našu najsnažniju emotivnu potrebu, ono što nam je potrebno da bismo se osećali srećno i sigurno. Zato je važno da saznamo u kojem se znaku nalazi naš Mesec, pa da svesno pokušamo da ispunimo svoju najsnažniju potrebu...

Kliknite na sliku ispod i saznajte u kojem znaku je vaš Mesec!

besplatna natalna karta.jpg
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Tako ćemo otkriti šta hrani našu dušu i naše srce, šta nam daje emotivnu snagu. Mesec u nekom od vatrenih znakova hrani se kad oseti da je poseban, prihvaćen i voljen, da ga poštuju. Mesec u vodenim znakovima hrani se osećajima ljubavi, privrženosti i bliskosti, a Mesec u vazdušnim znakovima, pak, učenjem, deljenjem ideja sa drugima, osećajem povezanosti sa drugima kroz ideje i zajedničke ciljeve. Mesec u zemljanim znakovima hrani se stvaranjem stabilnosti, lepote, prijatnosti i sigurnosti u stvarnom, opipljivom svetu.

Na nivou svakodnevnog života, Mesec simbolizuje stvarnu hranu. Naše navike u ishrani povezane su sa emotivnim stanjima. Kad smo nesrećni, posežemo za utešnom hranom, a kad smo pod stresom, jedemo bez razmišljanja, previše ili premalo. Način ishrane je povezan sa zdravljem pa je važno voditi računa o tome da hranimo svoju dušu pravom vrstom hrane, a onda će biti lakše hraniti i telo pravom vrstom hrane. Osvestite, stoga, koja vam je vrsta duševne i emotivne hrane stvarno potrebna da biste mogli uspešnije održavati ravnotežu duše i tela.

Izvor: Sensa.hr

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za isceljenje energije: šta nam donosi Sunce u ličnom horoskopu (NATALNA KARTA)

Sunce je u astrologiji vitalna energija koja nas pokreće, a svako od nas ima na raspolaganju vrlo specifičnu vrstu energije koja se razlikuje po temperamentu, načinu delovanja, intenzitetu, potrebama i ciljevima. Bez obzira na to gde nam se nalazi Sunce ili, kako se to popularno kaže, koji smo znak u horoskopu, ta posebna životna energija donosi svetlost i toplinu, sjaji u nama i kroz nas obasjava druge.

Naučite da čitate poruke koje šalju anđeli: šta znači kada vidite oblak u obliku srca ili imate emotivne snove

U svakodnevnom životu izloženi smo pritiscima da stalno moramo u nečemu biti bolji nego što jesmo. Moramo biti mršaviji, seksepilniji, uspešniji, moramo bolje kuvati, imati lepšu odeću, bolji automobil, lice bez bora... Ohrabrivani smo, nažalost, da težimo novim stvarima, poboljšamo svoj izgled ili životni stil, a malo ko nas ohrabruje da se osećamo dobro u svojoj koži.

Kliknite na sliku ispod i saznajte gde vam je Sunce u ličnom horoskopu!

besplatna natalna karta.jpg
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Težnja nerealnim standardima nametnuta nam je izvan i vodi prema dubokom nezadovoljstvu. Prestajemo voleti sami sebe i gubimo svoju autentičnost. Sunce je u astrologiji vitalna energija koja nas pokreće, a svako od nas ima na raspolaganju vrlo specifičnu vrstu energije koja se razlikuje po temperamentu, načinu delovanja, intenzitetu, potrebama i ciljevima. Bez obzira na to gdje nam se nalazi Sunce ili, kako se to popularno kaže, koji smo znak u horoskopu, ta posebna životna energija donosi svetlost i toplinu, sjaji u nama i kroz nas obasjava druge.

Napišite spisak sa barem sedam stvari koje volite na sebi. Sigurno znate nešto o svom astrološkom znaku. Šta vam se sviđa od osobina koje se pripisuju vašem znaku? Osećate li ih kao deo sebe? Da li biste želeli ili mogli još više da razvijete te osobine? Zapišite i ono što ne volite kod sebe. Pokušajte da preoblikujete negativne misli o sebi. Na primer, ako mislim da sam brzopleta i nestrpljiva, to ću preoblikovati u: imam sposobnost brzo da reagujem i želju da što pre rešavam stvari. Poigrajte se na ovaj način sa svojim „manama".

Čarolija za astronome i astrologe: kako da sigurno vidite Plavi Mesec (VIDEO)

Prisetimo se svoje posebne životne energije, svojih stvarnih kvaliteta i prepoznajmo njihovu vrednost. Nije potrebno sticati vrijednosti ili osobine koje nisu odraz naših stvarnih želja. Nismo svi isti i upravo je u toj raznolikosti lepota življenja, a svako je od nas potpuno jedinstven i neponovljiv. Dopustimo sebi da budemo ono što jesmo i budimo ponosni na sebe!

Sunce u sebi doslovno ćemo osnažiti kad hodamo sunčanom stranom ulice, odmorimo se na osunčanoj klupi u parku ili kad popijemo kafu sa prijateljicom u sunčano subotnje prepodne. Sunčati se na plaži ili pozdraviti zoru vežbajući pozdrav Suncu ili tibetance ojačaće našu vitalnost. Za tmurnih dana možemo u sebi pronaći snagu vlastite životne energije - našeg astrološkog Sunca. Bavljenje aktivnostima koje su izraz te posebne energije pomoći će nam da ostanemo svoji, autentični, da budemo ono što jesmo!

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj