Ovih dana nipošto ne treba da sedite skrštenih ruku - naglašeni su kreativnost, usredsređenost na posao i produktivnost.

Mesec u petak, 6. aprila, uveče ulazi u Jarca. "Stvari se uveliko smiruju", kaže astrolog Gregory Scott. To je odličan dan za rad jer je zagarantovana produktivnost, kao i zadovoljstvo obavljenim poslom i osećaj postignuća. Veče je tog dana idealna za tihu šetnju prirodom ili uživanje u penušavoj kupki, ne samo kao svojevrsna nagrada za uspešan poslovni dan nego i za "uzemljenje".

EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca...

U subotu Venera ulazi u znak Bika, u kojem je usredsređena na telesnu lepotu, "hemiju", u kreativnom smislu na izražavanje svojih zamisli na "opipljiv" način, na primer likovnim stvaranjem ili pisanjem. Venera je u trigonu sa Saturnom u Jarcu, što je vrlo pozitivno jer "Saturn osigurava strukturu", objašnjava astrolog.

Zahvaljujući tome, ova vrlo "uzemljena" Venera može da stvara konkretne stvari - stoga je subota odličan dan za sve koji se bave kreativnim stvaranjem, bilo pisanjem, slikanjem, oblikovanjem... Mesec u Jarcu u konjunkciji je s Marsom, ističući prizemljenost, usredsređenpst na posao i produktivnost.

Sada nisu važni osećaji, nego da se stvari obave, o čemu govori trenutni naglasak na zemljanim znakovima. Jedina planeta s kojom je Mesec sada u kontaktu a da nije u zemljanim znakovima je Neptun u Ribama - koji takođe pomaže kreativnom radu podstičući inspiraciju i maštu. "Subota je najkreativniji i najproduktivniji dan nedelje", kaže G. Scott.

Horoskop - slušajte mistične poruke svog srca: evo šta nam donosi Sunce u Ovnu (do 20. aprila 2018.)

Mesec u Jarcu u nedelju je u kvadratu sa Suncem i Uranom u Ovnu. I dalje je naglasak na onome što se radi i želi postići, no sa dozom nestrpljivosti da se nešto obavi i krene dalje. Mesec je u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu, zbog čega želja za stvaranjem i izgrađivanjem nečega može dovesti do promene u životu.

Konstruktivnosti i produktivnosti pridonosi i njegov sekstil s Jupiterom u Škorpiji, koji donosi sreću, i to putem drugih ljudi i slušanja svojih osećanja. Stoga je i nedelja vrlo produktivan dan. Iako ćete imati veliku želju da radite sami, dopuštanje saradnje s drugima - makar i samo tako da poslušate njihove komentare o onome što radite - daje vam puno veće šanse da postignete upravo ono što želite.

Ako niste spremni da izložite svoj (nedovršen) rad pred drugima, ovaj vam astrolog savetuje da meditirate o onome što radite i slušate svoje osećaje da biste dobili povratnu informaciju o onome na čemu radite.

Izvor: Sensa.hr