Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 16. april 2018. godine

Tarot karta dana - Mesec!

  Izvor: Foto: Unsplash/ Cristina Gottardi

Tarot karta dana za 16. april 2018. godine - Mesec - ukazuje na senzualnost i snagu mašte. Ovo je savršen dan za odmor i regeneraciju energije. Danas ćete biti u oblacima, sanjaćete o lepim ljubavima i srećnoj budućnosti, a ako vaše srce zaista to želi, poslaćete važnu poruku Univerzumu. Mesec nas danas uči da ne možemo svaku situaciju u životu da kontrolišemo. Ponekad je potrebno da se prepustimo reci života, a uz iskrene želje, trud i ambicije uspećemo da usmerimo njen tok u željenom pravcu.

besplatna natalna karta.jpg
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Na poslu vas očekuje zbunjenost, ali situacija je mnogo bolja nego što se vama čini. Imajte strpljenja! Osećanja su danas pojačana, pa pazite da ne pređete tanku liniju između ljubavi i mržnje. Odluke koje se tiču ulaganja i trošenja novca ostavite za sutra. Iako je danas dan za snove, sutra se spustite na zemlju i pokušajte da radite na ostvarerenju svega što ste maštali dok ste bili očarani mističnom energijom Meseca.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop zadire u dušu vodenih horoskopskih znakova: evo kako Rak, Škorpija i Ribe tumače poruke svoje duše

Pripadnici vodenih znakova, Rak, Škorpija i Ribe, dobro su pripremljeni na sve što dolazi iz njihove unutrašnjosti. Sa lakoćom primaju poruke duše; za to im nisu potrebne reči. U prave se razgovore s dušom upuštaju pomoću kreativne vizualizacije ili maštanja. Potreba da nekako izraze ono što su doživeli i osetili, bilo bojom, slikom, zvukom, pokretom tela, izvor je kreativnosti vodenih znakova.

Kako da razgovarate sa svojom dušom: naučite da izbrišete negativna uverenja iz duše

Meditacija je za njih prirodan proces - ući u unutrašnji prostor mira, prostranosti i bezuslovne ljubavi znači ući u prostor vlastite duše. Pripadnici vodenih znakova najviše se boje osećaja nevoljenosti i samoće, a kad u meditaciji ili kreativnoj vizualizaciji osete povezanost sa vlastitom dušom, steći će stalni oslonac unutrašnje snage, lepote, ljubavi i nevinosti. Još jedan njihov jedinstveni talent za komunikaciju s dušom je intuicija.

Taj im neobjašnjivi unutrašnji osećaj govori šta u nekoj situaciji treba napraviti, a šta ne. Daje im pouzdanu informaciju o ljudima koje susreću, ko je dobronameran i iskren, a koga bi trebalo izbegavati. Poseban način razgovora s dušom kojem su skloni vodeni znakovi je molitva, bez obzira na to je li reč o nekoj formalnoj molitvi ili onoj izraženoj vlastitim rečima. Pripadnici vodenih znakova treba da svakodnevno odvoje vreme kako bi se osamili, izolovali od spoljnog sveta i u miru razgovarali sa svojom dušom.

Kako komuniciraju zemljani znakovi

I dok jezik duše razumeju bez teškoća, izazov im je da  deluju u spoljnom svetu, uklope sve mudrosti i smer kojim duša želi da ide u svet logike i činjenica, neumoljivih zahteva svakodnevnog života. Treba pronaći konstruktivan način koji ih neće učiniti sramežljivim, nepraktičnim ili preosetljivim sanjarima, nego mudrim i kreativnim osobama koje, sigurne u sebe, deluju vođene saosećanjem i ljubavlju.

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj