U narednim danima osećaćemo uticaje retrogradnog Saturna, ali i Plutona u Jarcu (koji kreće retrogradno od 22. aprila). Sve ono što nismo uradili, u narednom periodu će nam oduzimati najviše vremena.

Međutim, u mnogim zaostalim obavezama ćemo uživati. Pa ćemo biti izuzetno uspešni. Venera će 24. aprila ući u Blizance. A očekuje nas i konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona u Jarcu 26. aprila.

Horoskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinu

Podznak Ovan

Novčana situacija se popravlja, što će vama izuzetno pogodovati, budući da ste već isplanirali kupovinu nekih poklona za drage osobe. Od dragih ljudi, narednih dana, očekivaćete da budu uz vas, da vas podrže i da pruže podršku u trenucima kada vam je to neophodno. Poslovne obaveze se već neko vreme gomilaju, a ovih dana ćete započeti i njihovu realizaciju. Zanimljive poruke će stizati, upoznaćete interesantne osobe i posetiti neka nova mesta.

Podznak Bik

Ukoliko planirate da započnete sa dijetom, ovo nije baš najpogodniji trenutak za to. Biće vam teško da odolite raznim poslasticama. Međutim, uprkos tome, mnogi koje ćete sretati će pohvaliti vaš fizički izgled i pitaće vas za tajni recept. Možete dobiti i neki lep poklon, kojem ćete se baš obradovati. Studenti će dosta vremena posvetiti učenju.

Podznak Blizanci

Drugima ste tajanstveni, nerazumljivi i neuhvatljivi. A vama takvo stanje baš odgovara. Pazite samo da se ne udaljite od nekih dragih ljudi, jer vam mogu zameriti dugo nejavljanje. Pratiće vas pojačana nervoza. Uporno gurate neke stvari od sebe, odbijate da se suočite s tim. Ono što je neophodno učiniti, neće nestati, ma koliko vi to želeti. Poželećete da kupite neke nove stvari i da nešto promenite u svom stilu oblačenja.

Podznak Rak

Najviše vremena provešćete okruženi prijateljima. Slavićete neke njihove uspehe, radovati se novim planovima i zajedno raditi na nekim ciljevima. Zaljubljeni mogu očekivati da će ih nerešene teme pratiti i dalje i da od nekih razgovora ne mogu umaći.

PageBreak

Tajna osećanja

Slobodni će ponovo uspostaviti kontakt sa nekim do koga im je još uvek stalo. Međutim, krićete od drugih svoje emocije.

Podznak Lav

Očekuje vas dosta poslovnih uspeha u narednom periodu. Samo od vaše spremnosti da prihvatate prilike koje će se pružati "u letu" i da ih usmerite u svoju korist, zavisiće i to u kolikoj meri će uspeh obeležiti naredne dane. Mnogima ćete biti tema razgovora. Ali vas to neće previše uznemiravati, jer ste svesni da ste sve postigli svojim radom i trudom. Imaćete mnogo obaveza u narednom periodu, pa ćete osećati i pojačan umor. Neko od vaših prijatelja prolaziće kroz interesantnu ljubavnu situaciju.

Podznak Devica

Studenti će naredne dane posvetiti učenju. Planiranju narednih ciljeva i preduzimanju neophodnih koraka kako bi im cilj bio lako dostupan. Takođe, pružiće vam se i prilika za neko putovanje. Ali velika je mogućnost da nećete moći da ga realizujete odmah. Planirate neke proslave i radujete se tome. A slobodni bi mogli u radnom okruženju da upoznaju nekoga ko će probuditi njihove emocije. Zaljubljeni mogu imati nove nesuglasice, jer će im smetati neredovni susreti.

Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost

Podznak Vaga

Delujete kao da ste sve svoje probleme rešili. I kao da vas ništa novo ne može iznenaditi. Međutim, sve to je deo vaše maske, koju nećete moći još dugo uspešno da nosite. Možete doći u sukob sa nekom starijom osobom, pa pazite na ono što ćete izgovoriti. Budite sigurni da ste dobro razumeli problem, pre nego što odreagujete. Očekuju vas neke popravke u kući, takođe možete imati i neke nove kvarove. Ljubav vas čeka tamo gde je ne očekujete.

Podznak Škorpija

Očekuje vas dosta susreta, razgovora i planova koje ćete ubrzo početi da realizujete. Drugi će češće pričati o vama, češće ćete dobijati pozive za neke događaje, i rado ćete prihvatati te pozive. Potrudićete se da se sretnete s nekim dragim osobama koje dugo niste videli. I radovaćete se tim susretima. Takođe, oni čiji posao zahteva i pisanje, će biti izuzetno produktivni narednih dana. Bude se strasti i teško ćete prikrivati emocije.

Podznak Strelac

Posvetićete se poslovnim obavezama i zaista uživati u tome. Iako vam vreme suviše brzo prolazi, narednih dana će minuti sporije teći i postići ćete više nego što ste planirali.

PageBreak

Romantični trenuci iz snova

Kupovaćete poklone i planirati iznenađenja za drage osobe. Aktiviraće se sukobi koje niste rešili kada je trebalo. Ljubav će vam bojiti dane i mnogi će imati lepe trenutke sa osobom koja im se dopada.

Podznak Jarac

U narednim danima poželećete da više izlazite, da se viđate sa dragim osobama, da prihvatite brojne pozive koji vam stižu i da uživate u lepom vremenu. Mnogi će osećati buđenje leptirića u celom telu, iako smatraju da su davno iza sebe ostavili takve emocije. Vraćaćete se češće na neke događaje iz prošlosti. I osećaćete potrebu da oživite sve ono što ste "preskočili". Bavićete se onim što volite i osećati zadovoljstvo zbog uspeha koje ostvaruju.

Horoskop nam predviđa sudbinu za 10 narednih godina: evo šta nam u budućnosti donosi Kiron u znaku Ovna (do 2027. godine)

Podznak Vodolija

Bićete okrenuti svojoj porodici. Češće ćete se susretati sa njima, pričati o nekim važnim temama i planirati neke zajedničke aktivnosti. Vaši prijatelji su primetili da ste se malo povukli, udaljili i da vas nešto muči. Iako izbegavate da pričate o tome, razgovor će vam pomoći. Mnogi će uživati u ljubavi, iako je ljubomorno čuvaju od drugih.

Podznak Ribe

Vaša kreativnost se budi i ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, možete očekivati zaista produktivan period. Učestaliji će biti susreti s prijateljima, kao i pozivi nekih osoba koje dugo niste videli. Sa prijateljima ćete razgovarati o nekim stvarima iz prošlosti. I shvatićete neke bitne lekcije koje ranije niste razumeli. U porodici vas očekuju lepa dešavanja i velike proslave.

Izvor: Astro portal