Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 7. maj 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka diskova!

  Izvor: Foto: Unsplash/ Almos Bechtold

Tarot karta dana za 7. maj 2018. godine - Desetka diskova - ovo je jedna od nasrećnijih karata. Kada se otvori Desetka diskova to znači da ćete imati period samozadovoljstva, sreće i napretka. Osećate da ste uprkos svim teškoćama stigli do kraja puta svojih snova, ali nikada nije dosta maštanja, zar ne? Ova karta donosi harmonične međuljudske odnose i obilje, pa budite zahvalni Univerzumu na najlepšim darovima.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018
Izvor: Foto: Shutterstock

Na poslu vas očekuje iznenadno unapređenje i povišivca, a ukoliko tragate za poslom, moguće je da ćete danas dobiti ponudu koju nikako ne treba da odbijete. Usamljena srca će upoznati zanimljivu oobu na neočekivanom mestu, a zvezde se nadaju rađanju nove ljubavi. Finansijska situacija je solidna, a ukoliko imate ušteđevinu, uložite je u nešto što će vam doneti zaradu u budućnosti.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevna doza dobrog horoskopa: Venera nas prepušta ljubavnoj čaroliji

Dnevni horoskop - kvadrat Neptuna i Venere ukazuje na zbunjenost, život u iluziji i veliku maštu, a evo koji znak će biti očaran magijom najlepše ljubavi, piše Lovesensa.

Mesec u Jarcu je u konjukciji sa Plutonom, a ovakav položaj planeta emotivnim Ribama donosi pojačana osećanja i čežnju  za nežnošću. Drage Ribe, danas ste tako šarmantni i senzualni, a partner će biti očaran vašom harizmom. Iako ste puni ljubavi, teško ćete otvoreno iskazati osećanja. Ne brinite, jer romantična dela uvek govore više od reči.

Usamljenim Ribama danas srce kuca jače i brže, a sve zbog jednog apsolutnog stranca koji će u vama probuditi najlepšu ljubavnu maštu. Venera utiče na to da se prepustite ljubavnoj čaroliji bez straha i dodatnih pitanja. Ovo je vaš dan za ljubav, a vi ga maksimalno iskoristite! Previše ste opterećeni poslom i planom kako da napredujete. Napravite malu pauzu, a zvezde će vam poslati nagradu u vidu uspeha kada se najmanje budete nadali.

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. maja 2018. godine: šta nam donosi poslednja Mesečeva četvrt

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu saradnje koji obećava solidne prihode, naročito ako se bavite nekretninama. Mars, vladalac vašeg znaka, u izazovnom aspektu sa Suncem, najavljuje mogućnost iznenadnog odlaska na kraći put u inostranstvo. Krajem perioda, obratite više pažnje na odnos sa saradnicima

Ljubav Sredinom perioda, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada mnogo značio, moguće nekog Lava ili Strelca. Na nekom predavanju ili seminaru očekuje vas susret sa atraktivnom mladolikom osobom s kojom možete da uđete u paralelnu vezu. Krajem nedelje, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom.

Zdravlje Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Mars u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost promene posla ili radnog mesta, ako radite u medijima, marektingu ili često putujete, zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, budite oprezniji prilikom pregovora o saradnji sa strancima. Umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku biće uspešni.

Ljubav Preko posla možete da upoznate osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled, moguće nekog Raka. Pozicija Venere, planete ljubavi koja vlada vašim znakom, može da vas odvede u zagrljaj nekoga koga često viđate na poslu. Na nekom seminaru, krajem nedelje može da vas zainteresuje harizmatična osoba.

Zdravlje Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao U prvoj polovini perioda, dovršite važne poslove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć odlazak na kraći put. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora naročito ako radite u turizmu ili medijima. Početkom perioda, situacija na poslu kreće nabolje što se posebno odnosi na privatne preduzetnike.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, partner će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, ako ste u dužoj vezi ili braku. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašem 12. polju, donose vam susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu ili paralelnu vezu. Na kraćem putu, možete da upoznate jednog Strelca.

Zdravlje Izbegavajte „brzu" hranu.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2018. godine...

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja postižete dogovor o isplativoj saradnji sa strancima, ako vaš posao ima veze sa medicinom, umetnošću ili sportom. Aspekti Merkura, simbola trgovine u Blizancima idu vam na ruku, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Budite oprezni u komunikaciji sa jednom Devicom ili Blizancem.

Ljubav Dugogodišnji ili bračni partner i dalje pokušava da vam nametne neke stavove i mišljenja, koji se uopšte ne poklapaju sa vašim.

Sunce i Venera u vašem astrološkom polju tajni, nagoveštavaju mogućnost kontakta, preko interneta, sa osobom koja ipak nije onakva kakvom želi da vam se predstavi.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Pozicija Merkura, planete komunikacija koja vlada vašom astrološkom kućom novca, donosi vam iznenadni susret sa osobom preko koje možete da proširite saradnju sa strancima. Obratite pažnju na nekoga sa kim radite na nekom važnom projektu, naročito ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka. Obratite više pažnje na vredne sitnice i dokumenta.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, mogu da vam se dopadnu dve vrlo šarmantne osobe. Moguć susret sa nekim čiji posao ima veze sa umetnošću ili sportom, sa kim ćete najverovatnije ući u dužu vezu. U drugom delu perioda, preko neke društvene mreže, moguć je kontakt sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao U prvoj polovini nedelje, možete da očekujete povoljnu ponudu od stranaca, naročito ako se bavite poslom koji ima veze sa turizmom, medijima ili umetnošću. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, izbegavajte nepotrebne troškove. Iskoristite poziciju vašeg vladaoca Merkura u astrološkoj kući finansija ako planirate da se vidite sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav Do 12. maja, na pomolu je veza sa jednim Rakom koja neće proći bez ljubomornih scena i prepirki. Pozicija planete ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna, planete romantike i putovanja koja upravlja i vašim poljem ljubavi, donosi vam ulazak u vezu sa emotivnom i kreativnom osobom.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu isplative saradnje sa strancima. Pozicija planeta u vašem astrološkom polju karijere, donosi vam bolju saradnju sa ženama. Bićete u mogućnosti da češće putujete i realizujete neke svoje ideje, naročito ako radite u medijima, marketingu, turizmu.

Ljubav Vaš vladalac Venera i Merkur u petom astrološkom polju, čine vas vrlo popularnim i omiljenim u društvu, naročito kod suprotnog pola, pa na nekom putovanju možete da očekujete susret sa atraktivnom mladolikom osobom. U drugoj polovini nedelje, moguć ulazak u tajnu vezu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Više šetajte.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za maj 2018. godine...

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, pokušajte da izbegnete nepotrebne troškove. Ako vaš posao ima veze sa medijima očekuje vas uspeh, ali budite oprezniji sa finansijskim transakcijama naročito ako ste nedavno pokrenuli neki privatni biznis. U drugoj polovini nedelje, novac pristiže preko poslova sa nekretninama.

Ljubav Pozicija Venere i Merkura, vladaoca astroloških polja ljubavi i strasti, najavljuje poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta ili neke društvene mreže. U prvoj polovini perioda, moguć susret sa osobom koju već poznajete ili ćete je upoznati preko zajedničkih poslovnih partnera.

Krajem nedelje, trebalo bi da se klonite ljubomornih scena.

Zdravlje Nervoza.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao Pozicija vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i instranstva, donose vam nove šanse za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Takođe, očekuje vas uspeh praćen novčanim dobicima u poslovima sa partnerima koji dolaze iz zemalja italijanskog, engleskog i nemačkog govornog područja.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, može da vam se javi neko ko se bavi zanimanjem zbog koga je poznat u javnosti. Ako imate dugogodišnjeg partnera ili ste u braku, u drugoj polovini perioda možete se naći u ozbiljnom iskušenju da uletite u vezu sa atraktivnom mladolikom osobom, moguće nekim Blizancem ili Devicom. Ovan vam šalje SMS.

Zdravlje Nesanica.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla. Neharmonični aspekti Merkura, planete informacija i komunikacija, opominju da u drugoj polovini perioda nikome ne otkrivate svoje planove. Povedite takođe više računa o dokumentaciji, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Saturna, zajedno sa Marsom i Plutonom u vašem u astrološkom polju ličnosti, pod uticajem drugog vladaoca vašeg znaka, Urana, najavljuje mogućnost iznenadnog susreta sa osobom čiji posao ima veze sa inostranstvom ili čestim putovanjima. Moguće ljubomorne scene i rasprave sa stalnim partnerom.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao u prvoj polovini nedelje, iskoristite poziciju Merkura za važne dogovore, ukoliko ste umetnik ili student. Izbegavajte rizične finansijske transakcije jer će situacija sa novcem biti dosta promenljiva, naročito ako ste rođeni u januaru. Ipak, naglašen znak Blizanaca donosi vam tajne ili paralelne izvore zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom.

Ljubav Početkom perioda, neka Škorpija sa kojom poslovno sarađujete, može da privuče vašu pažnju. Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga o kome već duže vreme razmišljate.

Zdravlje Moguća alergija.

Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost...

RIBE (20. 2 - 20.3)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, ne morate da žurite s pokretanjem privatnog biznisa. Vaš vladalac Neptun, simbol inspiracije u vašem znaku u harmoničnim aspektima sa Merkurom iz Bika, krajem perioda donosi vam uspeh u poslu koji ima veze sa umetnošću, kreativnošću, naukom ili alternativnom medicinom.

Ljubav U prvoj polovini perioda, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu, mada nećete biti sigurni u svoja osećanja. Ali Sunce i Merkur u vašem astrološkom polju ljubavi, donose vam udvaranje Raka ili Škorpija koji će učiniti sve da privuku i zadrže vašu pažnju. Mogući su problemi zbog partnerove ljubomore.

Zdravlje Česte promene raspoloženja.

Izvor: Novosti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj