Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za maj 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Trojke očekuje sreća i vatrena strast, dok će sedmice ostvariti iznenadan poslovni uspeh i uspeti da privuku obilje! Evo šta vama predviđa mesečna numerološka prognoza za maj 2018...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2018. godine

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Vama kao Jedinici koja je pod uticajem Sunca, ovaj mesec može biti prilično uzbudljiv osim ako ste po prirodi pomalo nervozni. Prevelika aktivnost vas može u bukvalnom smislu slomiti, osm ako nemata neku četvorku u datumu rođenja. Možete biti skloni povredama ili raspravama. U ljubavi ste više nego zahtevni ali i prilično harizmatični. Ipak, odgovaraće vam samo jake, stabilne ličnosti, a vas može upravo privući neko ko je veoma senzibilan. Ako ste muškarac, u boljoj ste poziciji, jer vam predstoji sjajan period u ljubavi, posebno ako zbog posla često putujete. Ovo bi mogao biti mesec nekih velikih početaka, ali se čuvajte preteranog trošenja novca.

DVOJKA

Ovaj mesec je sjajan za neke nove počekte, posebno kada su u pitanju kreativni projekti. Oslonite se na svoju intuciju i nećete se prevariti. Bićete veoma duhotivi i simpatični svima, osim možda stalnom partneru, naročito ako je pripadnik parnog broja. Ako mu budete nametali svoju volju, a takva tendencija postoji i kada je u pitanju poslovna saradnja, konflikti su neminovni. Za žene je ovo mnogo bolji mesec nego za muškarce. One će moći da dožive divnu ljubavnu priču sa vrlo aktivnim, atraktivnim i dinamičnim muškarcem dok će jači pol biti prilično zbunjen pred eventualnom konkurencijom. Ako ste jedan od njih, nemojte dozvoliti da vas bilo šta omete u ostvarenju ciljeva.

TROJKA

Veseloj Trojci kojom vlada Jupiter odgovara u potpunosti ovaj mesec ali može na vas delovati prilično iritirajuće ako ste preterano ambiciozni. Osećate se prilično sigurnim u društvu aktivnih i dinamičnih osoba ali vama može nedostajati inicijative u svakom pogledu. Nemojte misliti da treba da se potčinite tuđoj volji da biste bili prihvaćeni ili voljeni. Vaša energija je pomalo u padu jer ćete se tokom prvog dela meseca maksimalno trošiti, često na nepotrebne poslove ili aktivnosti koje vam ne donose satisfakciju. Žene Trojke biće podložne čarima vrlo iskusnih mačo muškaraca a oni će vrlo jednostavno sebe prepustiti čarima jačih, dinamičnih i preduzimljivih žena. Već krajem meseca, sledi razočarenje.

ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog koleseka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promene, na enegiju Jupitera koja će delovati povoljno na vašeg vladaoca Saturna. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni. Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti meta iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.

PETICA

Vaša merkurovska priroda koja stalno traži nove izazove nikako ne pristaje na kompromise. Sve ono što ste želeli moglo bi da vam se dogodi, a to znači - mnogo uzbuđenja, novi poslovi, novi počeci, uzbuđenja svake vrste.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj