Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevna doza dobrog horoskopa: neodoljiva ljubavna privlačnost i otvaranje vrata sreće

Dnevni horoskop - evo ko više neće moći da kontroliše osećanja i napokon menja ljubavnu sudbinu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Meseca ukazuje na velike ljubavne izazove i nezaustavljivu lavinu snažnih osećanja, a evo kako će jedan znak uspeti da promeni svoju varljivu sudbinu, piše Lovesensa.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018
Izvor: Foto: Shutterstock

Dragi Bikovi, ne možete zauvek da kontrolišete svoja osećanja! Ako već duže vreme osećate neverovatnu privlačnost prema jednoj osobi, danas zvezde obezbeđuju pravi trenutak da napravite prvi korak. Bez obzira na to da li ste na poslu i kakvo je okruženje, polako otvorite svoje srce i pokažite da se vi ipak duša željna ljubavi. Možda se vrata ljubavne sreće napokon otvore pred vama!

Danas ćete imati neverovatno uspešan dan na poslu. Posedujete moćnu energiju i šta god započnete donosi napredak i usavršavanje. Lako odgovarate na svaki poslovni zadatak, pa čak i na one najteže, pa nemojte da se začudite ako na kraju dana dobijete zanimljivu ponudu koja će učiniti da budete još bliže uspešnoj karijeri.

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Kako da vratite voljenu osobu: čuveni ruski mistik otkriva tehniku za povratak stare ljubavi

U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova "Napred u prošlost", ruski mistik VadimZeland govori o putovanju kroz vreme i objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvek iznova iznenađuju.

Magične afirmacija za zaštitu od negativnosti i uzemljenje: izgovorite ove reči i oslobodite se iz zamke straha i nesigurnosti

Takođe, knjiga sadrži i prepisku autora sa čitaocima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savetuje kako da ih reši primenjujući principe transurfinga.

Tako jedna čitateljka moli autora da je posavetuje kako da vrati voljenog muškarca.

Vadim Zeland upozorava da uvek najpre treba da dobro razmislimo želimo li zaista da vratimo izgubljeno i ponovo zadobijemo ljubav osobe koja nas je ostavila. Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od nama još nepoznatih problema. Da bismo doneli odluku treba da oslušnemo "šum jutarnjih zvezda" – tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rešenje.

Ako ipak zaključite da zaista želite da vratite voljenu osobu, potrebno je da se usmerite na dva važna koncepta transurfinga – unutrašnju i spoljašnju nameru. Naša unutrašnja namera je usmerena na naš osećaj vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Ako delujemo samo unutrašnjom namerom, to će se svesti na uveravanje druge strane i organizovanje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnogodnosa. Ako i uspemo, stvari neće biti kao pre.

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj spoljašnjojnameri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutrašnja namera vašeg partnera takođe je usmerena na zadovoljavanje osećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutrašnje namere.

Voljenu osobu moguće je vratiti samo spoljašnjom namerom, a vaša unutrašnja namera preobraziće se u spoljašnju kad se vaše delovanje preusmeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Ovde deluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namere da nešto dobijete, zamenite je namerom da nešto date i dobićete ono čega ste se odrekli.

To načelo deluje vrlo efikasno, kao da je prste umešala neka čudesna sila. Uverite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

"Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namera, vaš izbor potkrepljen odlučnošću delovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizovati."

Kako da aktivirate stazu srca: ovo je terapeutska tajna za srećan i dugovečan život

Prema Vadimovom savetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog. Svemu dakle treba pristupiti sa mirom i blagošću, pa tako i ovome. Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku verovatnoću da se ostvari, i ako osećate da vaša "duša peva", a razum zadovoljno trlja ruke dok čitate ove redove, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog sveta Vadima Zelanda.

Izvor: Aura

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj