Opozicija Meseca i Urana ukazuje na buđenje seksualneenergije i erotsku privlačnost, a evo kojim znakovima zvezde danas donose novu ljubav, piše Lovesensa.

Ljubavni horoskop za sutra: svemir šalje ljubav za ova dva šarmantna znaka Zodijaka
Foto: Shutterstock slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Vatreni znak ledenog srca, tako bi mnogi okarakterisali znak Lava, ali malo ko može da prodre u dušu ovog znaka i shvati da su oni samo nežne duše koje tragaju za pažnjom i nežnim osećanjima. Ako ste rođeni u znaku Lava, očekujte susret sa strancem u koga se lako možete zaljubiti. Iako ste kritički nastrojeni, kroz razgovor ćete uvideti koliko on ima pozitivnih strana i da delite zajednička interesovanja.

Odavno se niste nekome poverili, ali danas, dragi Lavovi, počinjete da otvarate vrata svog ledenog srca i spremni ste da se prepustite magiji ljubavi. Vaša prednost je što imate urođenu harizmu i šarm, pa ćete tokom večeri već uspeti njegovo srce da rezervišete samo za sebe.

Nežni Rakovi danas imaju podršku magičnog Meseca u znaku Vage, pa im je komunikacija i taktika zavođenja jača strana. Vaša želja da pronađete pravu ljubav je velika, ali morate da budete strpljivi. Koliko god da ste usamljeni, nemojte da započnete vezu sa osobom koja vam ne prija samo da ne biste bili sami. Uživajte u zabavi i romantičnimponudama, a srce će vam dati znak kada se pojavi onaj pravi. Ne brinite, nije daleko!

Izvor: Lovesensa

 Kako da radite joga vežbe koje brišu bore sa lica: probajte jednostavan trening protiv starenja

Masaže lice popularne su jer oslobađaju kožu toksina i štetnih materija, ali i stimulišu limfni sistem koji u stvari i odvodi toksine i čini da koža bude čista i blistava. Međutim, efikasne su i vežbe zalice koje možete same da radite kod kuće!

Čudesno ulje za lečenje i ulepšavanje kože: prirodne maske za kožu od susamovog ulja

Istraživanje koje je sprovedene 2018. godine na Medicinskom Univerzitetu u Nortsvernu pokazalo je da 30 minuta dnevnog vežbanja lica može da pomogne u borbi protiv starenja, a tokom 20 nedelja žene srednjih godina zapazille su primetnu razliku - njihovi obrazi su se podigli i nisu više visili sa lica.

Učesnice su imale od 40 do 65 godina, a od 27 njih samo se 16 u potpunosti pridržavalo zadatih zadataka. Trebalo je da svakodnevno u prvih osam nedelja izvode 32 kratke vežbe lica, svaku po minut, a nakon toga do kraja studije bilo je neophodno da vežbaju svaki drugi dan. Sve učesnice (koje su sprovodile vežbe) potvrdile su da se vidi značajni napredak i da njihovo lice izgleda bar tri godine mlađe.

Kako se rešiti celulita bez preparata i skupih masaža: evo kako da sami kod kuće obavite lekovito suvo četkanje

"Sada postoje i dokazi da vežbe na licu mogu da poboljšaju čitavu strukturu lica i umanje znakove starenja. Vežbe ojačavaju mišiće lica, tako da ono postaje čvršće, tonirovano i oblikovano kao da je nekoliko godina mlađe", objasnio je dokor Murad Alam, vodeći u pomenutom istraživanju. Ukoliko ste zainteresovani da probate ovu tehniku, evo nekih joga vežbica sa Instagrama. Pa, ako imate vremena - probajte.

Prilagođena sa: Žena