Pun Mesec 29. aprila 2018. godine budi moćnu energiju koju mnogi znakovi neće uspeti da kanališu u pravom smeru, a evo kojim znakovima će magija Meseca ostaviti veliki trag na polju ljubavi, piše Lovesensa.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 3. juna 2018. godine: ljubavne planete donose čaroliju, evo koji znaci će biti u centru pažnje

Ljubavni horoskop za sutra: evo kome zvezde donose sreću, a koga čeka ljubomora i rizična strast
Foto: Shutterstock slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Usamljene Device upoznaće nove i zanimljive ljude, a moguće je da ćete u novom okruženju upoznati svoju sledeću ljubavi. Vaš šarm, zavodljiv osmeh i intelekt ostaviće dobar utisak. On vas posmatra kao jedinstvenu osobu, ali vi ste na potezu, pokažite delima koliko vam se zaista dopada.

Lavovi i Vodolije danas su na mostu rizičneljubavi! Rođeni u znaku Lava u ljubavi su često posesivni i žele da budu glavni u odnosu. Često ne vide svoje mane, već samo uviđaju partnerove nedostatke, a to ih sutra može koštati ljubavnesreće.

Kineski horoskop otkriva ko je vaša srodna duša: evo koji se znakovi najbolje slažu u ljubavi

Sa druge strane, Vodolije danas treba da budu oprezne jer rizičan flert i zavođenje može biti razlog za rastanak sa partnerom. Mnoge Vodolije ne trpe zonu komfora, rutinu i žude za slobodom i opasnim avanturama. Ako još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu, nemojte partneru da dajete lažnunadu.

Međutim, pored različitih turbulencija, jedan emotivanznak će sačuvati ljubav - Ribe! Drage Ribe, nakon dramatičnih sukoba, uspeli ste da rešite sa partnerom svaki problem i napokon uživate u zajedničkim trenucima. Nežni dodiri i najlepše reči jačaju vaš odnos i osećate da ste srećni zajedno.

Izvor: Lovesensa