Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnosti

JEDINICA

Jedinice će biti usmerene na svoju egzistenciju, moguće da će doživeti neko poznanstvo negde na putu ali će verovatno kontrolisati svoje emocije. Ukoliko treba da rešavate porodične probleme, posebno u vezi sa nekretninama, najbolje računajte na prodaju kuće strancima ili ćete, ako planirate putovanje u inostrasntvo ili posao sa strancima, zaraditi dovoljno da uložite u neki priatan posao. Bićete mnogo aktivniji na društvenom planu, možete imati uspeha u sportu, pisanju, muzici, a moguća je romansa sa mladolikom osobom.

DVOJKA

Vi nalazite izlaz iz problema tako što ih ignorišete. Možete se zaljubiti i svu energiju trošiti na društveni i ljubavni život. Imate mogućnost da se pomirite sa nekom Šesticom ili Devetkom ili da sa njima uspostavite dobru komunikaciju. Bićete predmet kritike nekog ko je prilično zahtevana li vi odgovarate na sve to ignorisanjem. Pokušajte da nađete neki dodatni izvor prihoda koji bi mogao da vam bude od značaja na duži rok. Ako pokušate da se raspravljate sa Sedmicom, verovatno ćete izvući deblji kraj. Morate naći nešto da ponudite partneru, ne smete biti previše usredsređeni samo na sebe. Ako se bavite nekim samostalnim poslom, verovatno ćete imati više koristi od žena nego od muškaraca. Ako ste mlada žena, možete biti predmet udavaranje nekog starijeg partnera. Moguća je veza sa nekim ko živi u inostranstvu ili uspostavljanje poslovnog kontakta sa strancima.

TROJKA

Imate dvostruku šansu kada su u pitanju poslovi, posebno sa strancima pod vlašću Sunca, planete koja vlada Jedinicom. Bićete veoma ambicozni i povremeno veoma nervozni. Nećete biti u stanju često da kontrolišete emocije i temeprament i nervozu jer ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Moguće da ćete ući u flert, strastenu vezu sa neki ko se bavi sportom ili radi u nekoj finansijskoj ustanovi. Dobijate priliku da se istaknete u radu sa strancima, ako ste mladi, možete imati uspeha na fakultetu ili na nekim takmičenjima. Verujete u mogućnost zarade povećeg novca preko hartija od vrednosti, veoma ste zainteresovani za posao u medijima.

ČETVORKA

Ovaj mesec donosi vam istrjnost u radu. Ovo bi moglo nagovestiti veliki uspeh u nekretninama, u poslu koji podrazumeva saradnju sa osobama na vrhu. Neko na visokom položaju pozvaće vas i bićete spremni da mu izađete u susret. Biće mu potrebna vaša podrška i želeće da sa vama sarađuje. Imate način da se dogovorite sa jednom Peticom oko posla sa strancima. Dame Četvorke trebalo bi da budu manje zahtevne, manje stroge i da pokažu žensteniji deo svoje prirode. Muškarci će biti veoma preduzimljivi. Trebalo bi da izbegavaju rasprave, posebno oni koji se bave sportom ili nekim sportskim aktivnostima.

PETICA

Ovo je mesec završetka nekih poslova i trebalo bi da budete mnogo spremniji da se aktivirate u poslu sa strancima.

PageBreak

Burne emocija i vreme koje leči rane

Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koji su na mnogo višoj funkciji od vas. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je spreman da vam učini neku vrstu uslugu. Dobijate poziv za odlazak za inostranstvo. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete imali oseća da neko pokušava da bude autoritet za vas. Prepustite se da vas vodi neko ko je sposobniji, čak iako vam to bude smetalo, moguće da ćete napraviti aranžman koji vam neće biti po mnogo čemu povoljan. Imate način da se dogovorite u vezi sa honorarom. Mnogi će razmišljati o prelasku na novo radno mesto. U ljubavi ćete biti mnogo aktivniji.

ŠESTICA

Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima ali vi ćete želeti slobodu. Mesec vam donosi brojne mogućnosti u sferi umetnosti i privatnog posla. Trudite se da nađete način kako da rešite finsnsijske probleme. Dobijate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će se oduševiti vama i moguće da je započnete ljubavnu vezu ili da započnete nov posao. Verujete u mogućnost nastavka veze sa nekom Osmicom sa kojom ste nekada bili u vezi. Spremni ste da se prilagodite uslovima rada u inostranstvu i možda ćete želeti da se odete da radite u inostranstvu.

SEDMICA

Mesec donosi burne emocije i mogućnost velikog uspeha i iznenadnih šansi na poslu. Moguća je nova ljubavna veza. Mnogima predstoji veliki, neočekivani uspeh. Mediji, pisanje, filozofija, biće delatnosti u kojima ćete se istaći. Možete dobiti neku vrstu nagrade ili neku specijalnu šansu na koju niste računali. Vaš entuzijazam je veliki i bićete spremni da uđete u nov posao koji će vam biti velika odskočna daska za budućnost. Moguća je strastvena ljubavna veza na putu.

Kineski horoskop otkriva ko je vaša srodna duša: evo koji se znakovi najbolje slažu u ljubavi

OSMICA

Izuzetno ste energični. Trebalo bi da se pazite mogućih nezgoda, posebno u vezi sa strujom ili eksplozivnim napravama. Imate mogućnost da uspostavite kontakt sa strancima. Možete biti preterano nestrpljivi kada je u pitanju završetak posla koji bi trebalo da što pre naplatite. Finansijka stabilnost vam je izuzetno važna, posebno kada je u pitanju naplata posla koji ste završili možda još prošle godine. Mouguća je romansa sa Jedinicom ili Trojkom.

DEVETKA

Dobijate brojne prilike da se istaknete u poslu sa strancima. Neka situacija može vas ograničiti u vašim planovima. Trebalo bi da se više angažujete na poslu za koju vam je potrebno mnogo upornosti i spremnosti da se adaptirate na neke nove okolnosti. Bilo bi potrebno da pokažete više razumevanja za partnera jer biste mogli imati problema zbog ljubomore. Ako nameravate da uđete u novu vezu, raspitajte se da li je partener slobodan. Možete ući u vezu sa nekim ko neće biti prema vama iskren.

Izvor: Conoplja news