Kvadrat Meseca i Saturna negativno utiče na donošenje odluka i raspoloženje, ali ovi znakovi su odlučili da odbace negativnuenergiju snagom ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, napokon ste naučili važnu lekciju iz ljubavi! Umesto da stalno tragate za vatrom i ljubavnim zanosom, napokon ste razumeli da je za srećnu vezu ili brak neophodan iskren razgovor. Otvorićete srce partneru, pokazaćete svoje slabosti i strahove, a to će samo još više učvrstiti vaš odnos i razviti poverenje.

Zahvaljujući romantičnoj Veneri u znaku Raka, Škorpije će na svakom mestu osećati energiju ljubavi. Susret sa jednom osobom promeniće planove ovog petka. Iako se on ne čini kao pravi izbor za partnera sa kojim biste mogli da započnete zajedničkiživot, ne razmišljajte o ishodima. uživajte u sadašnjem trenutku i ljubavnom zanosu, a planiranjebudućnosti ostavite za neki drugi dan.

Drage Ribe, izađite iz čaure stidljivosti i uzmite deo ljubavnog kolača za sebe. Iako Merkur nije planeta koja je povezana sa vašim znakom, od trenutne energije Merkura u znaku Blizanaca dobićete važne lekcije o zavođenju, flertu i ljubavnim signalima. Moguće je da će vas prijatelji upoznati sa osobom koja je nežna i osetljiva duša baš kao i vi. Ko zna, vreme će možda pokazati da je baš on pravi izbor za vas!

Izvor: Lovesensa