Tarot karta dana za 31. jul 2018. godine - Kraljica diskova - ukazuje na žensku moć i blagostanje. Ovo je karta ljubavi, plodnosti i novih ideja, a talas kreativne energije pomaže da se pokažete u najboljem svetlu. Spremni ste da se promenite i vodite sasvim drugačiji život, a to će pomoći da pronađete unutrašnji mir.

Na poslu vas očekuje prijatan period, bez tenzije, a moguće je da ćete dobiti pomoć i podršku starije ženske osobe. Ako niste u vezi, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja. Očekujte iznenadan priliv novca i ovo je odličan period da sebi priuštite zadovoljstvo. Stavite svoje zdravlje na prvo mesto.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: kad vatrena strast promeni tok sudbine

SekstilPlutona i Meseca donosi velike promene koje vas u početku mogu uplašiti i učiniti nesigurnim, ali kasnije će se pokazati kao odličan životni izbor, piše Lovesensa. Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubav...

Dragi Rakovi, moguće je da ćete pre ponoći upoznati zanimljivu osobu koja će vam izmamiti osmeh na lice. Možda niste očekivali da vam se dogodi takva ljubav, ali sudbina je izabrala savršen trenutak. Očekuje vas dug i prijatan razgovor, a nakon toga najlepše romantične varnice.

Device, sprema se opasna oluja strasti! Prijatelj vašeg partnera otvara srce i otkriva da ga odavno privlačite, a u vašem srcu počinje da se razvija rizična čežnja. Pazite da se ne prepustite strastima, jer partner preko nekih stvari nikada neće moći da pređe.

Dragi Ovnovi, vi ste zarobljeni u svetu mašte i snova, ali došlo je vreme da se trgnete i u realnosti ostvarite svoje ljubavne zamisli. Iskoristite svoj prirodni šarm, a osoba koja vam se dopada neće moći da odoli vašem smislu za humor i zavodničkom osmehu. Smeši vam se romantična budućnost!

Izvor: Lovesensa