Sekstil Venere i Saturna donosi potrebu za sazrevanjem i donošenjem važnih odluka, a mnogi će iznenaditi partnere svojim dobrim planovima i rešenjima problema, piše Lovesensa. Ovo je period stabilnih, iskrenih i ozbiljnih ljubavi, a sve što ovih dana zajedno isplanirate doneće veliku sreću...

Dragi Rakovi, odlučili ste malo da začinite vezu najlepšom ljubavnom magijom, a najbolje rešenje za to je beg od rutine. Počnite da izlazite sa partnerom, da se družite i upoznajete nove ljude. Pokažite partneru da još uvek možete zajedno da se zabavljate kao na početku veze. Ovo iskustvo samo će još više učvrstiti vaš odnos.

Device su po prirodi spremne da urade sve za ostvarenje cilja, a naročito kada je u pitanju velika ljubav. Dobili ste sve što ste želeli - stabilnu vezu, romantičnog partnera, ušuškan dom i osmeh svakog jutra. Ali, nemojte to da pokvarite zbog jedne avanture. Možda vam neobavezan flert izgleda bezazleno, ali vaše srce je lako začarati slatkim pričama, zato se ne igrajte vatrom. Zbog jedne avanture, vaš svet snova može nestati.

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže vam da svakodnevno prevaziđete ljubavne probleme. Partner i vi se volite, ali vi ste i dalje zabrinuti za budućnost vaše veze. Čini vam se da je strast nestala, ali jedna romantična varnica može da promeni sve. Ne odustajte tako lako od partnera. Budite strpljivi, kriza će proći.

Izvor: Lovesensa