Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Jupitera u znaku Škorpije donosi finansijsko blagostanje i razvoj, ali nemojte zbog lenjosti da propustite ovakvu šansu za uspeh, piše Lovesensa. Evo koji znak se trudi da ulepša svoj život...

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže da se izborite sa svakodnevnim nevoljama, naročito na polju ljubavi. Bili ste zabrinuti za svoju budućnost, ali savet jednog prijatelja pomaže da donesete dobru odluku. Vreme je da vratite romantičnu sreću u odnos, a to ćete moći samo ako se dovoljno potrudite. Usamljene Ribe će danas preispitivati greške iz prošlosti, ali vreme je da zaboravite staru ljubav. Planete donose divne šanse da upoznate neku zanimljivu osobu. Oslobodite svoje srce i prepustite se osećanjima, jer je možda baš sad vreme da stvorite ljubavnu priču iz bajke.

Previše ste posvećeni privatnom životu pa vam je teško da se fokusirate na ostvarenje ciljeva. Ako se organizujete i potražite pomoć kolega, uspećete da završite sve što ste započeli. Vreme je da se aktivirate ako želite da se približite velikom uspehu.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična varnica može da promeni sve

Sekstil Venere i Saturna donosi potrebu za sazrevanjem i donošenjem važnih odluka, a mnogi će iznenaditi partnere svojim dobrim planovima i rešenjima problema, piše Lovesensa. Ovo je period stabilnih, iskrenih i ozbiljnih ljubavi, a sve što ovih dana zajedno isplanirate doneće veliku sreću...

Dragi Rakovi, odlučili ste malo da začinite vezu najlepšom ljubavnom magijom, a najbolje rešenje za to je beg od rutine. Počnite da izlazite sa partnerom, da se družite i upoznajete nove ljude. Pokažite partneru da još uvek možete zajedno da se zabavljate kao na početku veze. Ovo iskustvo samo će još više učvrstiti vaš odnos.

Device su po prirodi spremne da urade sve za ostvarenje cilja, a naročito kada je u pitanju velika ljubav. Dobili ste sve što ste želeli - stabilnu vezu, romantičnog partnera, ušuškan dom i osmeh svakog jutra. Ali, nemojte to da pokvarite zbog jedne avanture. Možda vam neobavezan flert izgleda bezazleno, ali vaše srce je lako začarati slatkim pričama, zato se ne igrajte vatrom. Zbog jedne avanture, vaš svet snova može nestati.

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže vam da svakodnevno prevaziđete ljubavne probleme. Partner i vi se volite, ali vi ste i dalje zabrinuti za budućnost vaše veze. Čini vam se da je strast nestala, ali jedna romantična varnica može da promeni sve. Ne odustajte tako lako od partnera. Budite strpljivi, kriza će proći.

Izvor: Lovesensa