Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni jyotish horoskop: najbolji dani kada ćete imati podršku Sunca

Vedska astologija otkriva šta nam donosi položaj Sunca ove nedelje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sedmica će započeti tranzicijom Sunca u znak Device, što će naglasiti važnost posla i zdravlja. Devica nije samo znak služenja, čistoće, posla i zdravlja, Device su ustvari ženski božanski principi ili arhetipovi žena kojima je nezavisnost u prvom planu. To su boginja Artemida koja predstavlja borbenu ženu, Atina koja je razumna i poslovna žena i Hestija koja je okrenuta ka samoći i duhovnosti. Device su nezavisne žene, pa zbog toga Sunce u ovom razdoblju može upućivati na tu nezavisnost.

Stoga je ovaj položaj Sunca dobar za žene koje nezavisnost postižu kroz posao. Devica je vešta. A onaj ko ima veštinu i ko je bruši - taj nema problema u poslu. Pogotovo se to oseti kada Sunce u Devici uđe u sazvežđe Chitre koje predstavlja brušeni dijamant. Dakle, Devica je neugodan aspekt jer nas primorava na rutinu, ali kako se dijamant može izbrušiti ako ne neprestanim radom? To je aspekt savršenstva, ali ne onog iz perfekcionizma, već iz iskustva.

Rutina ovde služi kako bismo se izbrusili, a onda ona daje nezavisnost Devici koja teško shvata ove instrukcije jer je došla sa nasledstvom svog prethodnog znaka, a to je zapovedanje. Taj položaj u Devici bledi, budući da se autoritet stiče kroz služenje i pomaganje. Ljubav je ove nedelje dobro aspektirana za one koji su okrenuti učenju o ljubavi (Venera-Jupiter). Lakše ćete shvatiti da problemi u odnosu proizlaze iz neznanja. Sunce i Merkur su u četvrtak i petak u planetarnom ratu, te možete osetiti lošiju komunikaciju, kao i loše aspekte u vezi sa društvenim mrežama: sveobuhvatno, kontakt s drugima može biti lošiji.

Nedeljni horoskop od 16. do 23. septembra 2018. godine: uzbudljiva sedmica puna strasti i dobitaka

Ponedeljak je teži dan u pogledu emocija i neće biti toliko dobar ni za odnose. Pogodan je za preispitivanje životnih stavova jer loši aspekti u ovom slučaju znače preispitivanje sebe.

Utorak je nešto lakši dan. Razgovor će imati veću važnost, a vaša nezavisnost će doći do izražaja. Ipak, Mesec nije potpuno izašao iz uticaja Saturna, pa i danas treba biti pažljiviji u pogledu emocija.

Sreda je odlična za poslovne mogćnosti, daje zrelost i ovdeSunce doživljava svoju punoću što znači da je sreda odličan dan koji daje spoj zrelosti i pravog trenutuka za delovanje.

Četvrtak je dan koji nosi dosta napetosti, tako da će odluke biti loše. Radije posvetite dan opuštanju.

Petak je nešto bolji po pitanju posla, ali komunikacija i dalje može biti lošija pa budite svesni da aktivnosti neće biti toliko uspešne, a ni odnosi.

Subota se povezuje sa slobodom te sadrži nekoliko značenja: more, slobodu, meditaciju i lečenje. Dakle, mora označava bezgraničnost koju doživljavamo u meditaciji. Beskonačnost koja rasplinjuje ego, a ego stvara bolest. Ego je ustvari sve ono s čime smo se identifikovali: sa ovim telom, titulom i rodnom pripadnošću. Obratite danas pažnju na slobodu.

Nedelja je dan koji ima dva značenja. Jedno je povezano sa samostalnošću, a drugo donosi želju za uspehom. Prvo je povezano sa onim aspektom ličnosti kojeg se većina boji jer samostalnost leži u svojoj osnovi. Takvi ljudi su hrabri i već duboko u sebi u procesu osveštavanja sebe. Ovo sazvežđe nosi prometejevsku enegiju slobode, punu progresije koja za većinu predstavlja strah jer nosi napuštanje starih stavova. Niža energija ovog dana nosi u sebi želju za uspehom i to na način da se mogu povrediti drugi ljudi. Zaustavite se na vreme ako se okrenete ka nižem aspektu svoje prirode. 

Kako vidimo, slabiji dani su ponedeljak, četvrtak i petak pa tim danima budite oprezniji u kontaktu s drugima. Pokušajte uhvatiti dublji smisao konstelacija, a to je da su lošiji dani odlični za upoznavanje nižih emocija koje, ako ih ne prialgodimo, postaju naš najveći protivnik.

Izvor: Vedski jyotish

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj