Ovan

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Iako ste poverovali da ste na pragu konačnog rešenja problema koji ugrožava vaš odnos sa partnerom, vreme će pokazati da na tom odnosu treba još da poradite.

Bik

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne prebacujete partneru neke stvari iz prošlosti i ne unosite tenziju u vaš odnos. Bez obzira na sve male prepreke, i dalje ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

Blizanci

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Partner bi mogao da vam prigovori zbog flerta. Odredite pravac i cilj u kojem želite da se razvija vaša veza.

Rak

Većinu slobodnog vremena radije provodite sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi partner mogao početi da vam prigovara. Pokušajte da pronađite neki kompromis. Razmislite, šta vam to ne odgovara kod partnera pa izbegavate njegovo društvo? Ne gurajte probleme pod tepih.

Lav

Ako očekujte da vam se simpatija uskoro javi, verovatno ćete to i dočekati. Jedan poziv iskreno će vas razveseliti i napokon ćete se osloboditi napornog iščekivanja. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Ako ste u vezi, postaćete vrlo bliski sa partnerom.

Devica

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovaj put magija može potrajati.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop do 31. oktobra 2018. godine: Ovan privlači tajnu ljubav, a Bik rešava romantične probleme
Foto: Unsplash/ Steve Halama kratak-ljubavni-horoskop-do-31-oktobra-2018-godine-ovan-privlaci-tajnu-ljubav-a-bik-resava-romanticne-probleme2

Ljubav je najbolji lek za sve životne izazove

Takođe, partneru lako možete objasniti šta vas muči i kako da zajednički pronađete rešenje za problem. Tako ćete još više poboljšati odnos.

Vaga

Bićete zaokupljeni jednim članom svoje porodice, pa će partner nakratko ostati u senci. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

Škorpija

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakvih granica, a emocije će biti uzvraćene. Istovremeno ćete morati da se pozabavite sa svojom porodicom, a to će vas podstaći da bolje sagledate svoju vezu.

Strelac

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne melanholije u kojoj se nalazite. Mnogi će upravo maštom nadoknaditi ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

Jarac

Uz pomoć prijatelja lako ćete prebroditi sve sumnje ili dileme. Takav odnos doneće i bliskost sa jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da će se iznenada pojaviti romantične varnice.

Vodolija

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

Ribe

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz nešto samokontrole, humora i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Očekujte i neke neprijatne situacije, ali sve ćete stoički podneti i okrenuti na šalu.

Prilagođeno sa: Ehoroskop