Konjukcija Meseca i Plutona podstiče vas da planirate budućnost i pomaže da izaberete pravi put do ostvarenja ciljeva, piše Lovesensa. Zvezde su nam šapnule kako će ovaj aspekt uticati na polje ljubavi...

Dragi Ovnovi, iako vam je Merkur "ukrao" humor, Venera vam još uvek daje neverovatnu moć zavođenja. Svakog dana iznova šarmirate partnera, a on je sve više siguran u vašu ljubav. Odavno se niste osećali tako sigurno i prijatno u nekoj vezi. Verujemo da će magija potrajati! Usamljeni Ovnovi će osvajati srca samo ako ostanu svoji, dosledni svojim principima i životnom stilu.

Planete podstiču rođene u znaku Blizanaca da provode više vremena sa prijateljima, umesto da tragaju za srećom u ljubavi. Sudbina će se postarati da vaša romantična strana ponovo bude ispubnjena, ali pre svega morate sebi priznati istinu. Osoba koja vam se trenutno dopada nije zainteresovana za vas, ne trošite vreme uzalud. Budite strpljivi, prava ljubav će se pojaviti kad to najmanje budete očekivali.

Rakovima su poverenje i istina presudni za kvalitetan ljubavni odnos i tu ne pravite nikakav kompromis. Planete ovoga puta pomažu da napravite nevidljivi štit protiv lažne ljubavi i tako sprečite nova razočaranja. Očistite srce od emotivnog nereda i ostanite dosledni sebi - sačekajte na osobu koja vas stvarno zaslužuje.

Izvort: Lovesensa