Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša.

Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put.

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika.

Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma.

Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom.

Izvor: Profesionalna astrologija