Krajem ove godine nekim znacima Zodijaka desiće se predivni trenuci. Njih čekaju neverovatni događaji pred sam kraj 2018. posebno na poljima ljubavi i prijateljstva.

Očekuju ih harmonija i ljubav, a ovu godinu će pamtiti po najlepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračiće u novu 2019. Otkrijte u nastavku kojim znacima Zodijaka 2018. sprema iznenađenje!

Horoskop - očekuje nas moćna zimska kratkodnevica: ako uradite ovaj ritual, oslobodićete se negativnosti (21. decembar 2018.)

Ribe

Ribe uvek čeznu za harmonijom, tako da će tokom ove zime, konačno da osete harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imaće dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osećaju emocije za koje su mislile da nisu sposobne. Takođe će se približiti prijateljima i provodiće mnogo vremena zajedno.

Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555

Strelac

Strelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osećaju sa obe strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih, zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživaće do kraja ove godine i izgledaće kao da lete u oblacima.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Bik

Bikovi su imali izolovanu godinu, sa malo ljubavnih sastanaka i malim krugom prijatelja. Ali ove zime stvari će se promeniti preko noći. Konačno će naći svoj krug ljudi, u kojima će biti skrivena njihova nova sjajna ljubav. Bikovi su po prvi put nakon dugo vremena u ravnoteži sa njihovim unutrašnjim bićem, a to je savršena predispozicija za izgradnju dobrih prijateljskih odnosa i neverovatne ljubavne priče.

Izvor: Ženski magazin