Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - očekuje nas moćna zimska kratkodnevica: ako uradite ovaj ritual, oslobodićete se negativnosti (21. decembar 2018.)

Horoskop - zimska kratkodnevica najviše će uticati na Jarca, Vodoliju i Ribe! Evo šta treba da uradite 21. decembra 2018. godine kako biste u novi period ušli bez tamne energije...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zimska kratkodnevica počinje u petak, 21. decembra u 23 i 23 časova, to je vreme kada je aksijalni nagib Zemlje najudaljeniji od Sunca. Na severnoj polovini to odgovara prvom danu zime; na južnoj hemisferi, prvom danu proleća.

Zimska kratkodnevica najviše će uticati na Jarca, Vodoliju i Ribe.

Zimska kratkodnevica donosi vreme za povlačenje i rad na stvarima "iza kulisa" na neki način. Vreme je za iskorišćavanje resursa i kretanje u smerovima koji nadilaze vaše lične ciljeve – oni mogu biti poslovna želja, razvijanje kreativnoga talenta ili učestvovanje u ostvarenju cilja koji vam je važan.

Povezane vesti

Vreme je da zastanete i vidite širu sliku – da razmislite o svom životu i o većim istinama zajedničke konekcije između vas i vaših vršnjaka. To je takođe vreme za unutrašnji rast – odvojite vreme za meditaciju i molitvu, povezujući se sa višom snagom koju možete pretvoriti u udobnost, podršku, uvide i zaštitu u kriznim vremenima.

Najbolje korišćenje ovog vremena: provedite neko vreme sami, organizujte životne prioritete i svoje vreme. Sagledajte važne ciljeve koje ste dosegnuli do ovog trenutka u svom životu i planirajte ciljeve koje biste želeli postići u narednoj godini. To je vreme za odmor, procenu i usklađivanje vaših prioriteta kako bi odgovarali vašim vrednostima u ovoj fazi života.

Vreme je sve. Ako iskoristite priliku u pravo vreme, postići ćete uspeh. Na primer, kada je plima u okeanu, tada nije pogodno vreme za surfovanje. Pravila koja nam svakodnevno prikazuje majka priroda su očigledna. Sarađivanjem sa tim većim tempom možemo se uklopiti u prirodni svet i koristiti svoje cikluse u našu korist.

Kada poštujemo principe prirodnog izbora trenutka, sarađujemo sa životom i znamo kada treba da se povučemo i kada treba da se pokrenemo da bismo postigli uspeh. Vreme kada krećemo napred može se koristiti za pokretanje novih smernica koje su nam važne.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj