Ovan

Imaćete dosta prilika danas da radite na nekim novim projektima, zadacima. Nije dan za rutinu, već bi bilo dobro da odradite nešto što odavno planirate. Nađite i vreme za razonodu, jer ćete u suprotnom biti veoma napeti.

Bik

Isplanirajte malo bolje svoje troškove. Potrebno Vam je da Vam neko kaže da ne treba da preterujete u kupovini. Strastveni ste. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Držite se plana rada. Ne odustajte od svojih ciljeva bez obzira na ometanja. Bitno je da budete temeljni i odgovorni danas. Provedite više vremena kod kuće.

Rak

Danas želite da komunicirate sa ljudima, da se družite i povežete. Porazmislite o usavršavanju. Možete ići na neki kraći put ako budete imali priliku.

Lav

Danas će biti aktivno polje posla. Bitno Vam je da da sve bude onako kako ste zamislili. Nove ideje mogu lako biti sprovedene u delo.

Devica

Jako ste privlačni i zadobijate lako pažnju. Skloni ste avanturama, ako ste slobodni. Ono što morate da uradite na poslu Vam se neće dopasti, ali ništa ne odlažite.

Vaga

Niste dobro raspoloženi. Ne možete da se fokusirate na obaveze koje su neodložne. Ne shvatajte lično sve što se dešava na poslu. Što se tiče privatnog života, veoma ste skloni flertu.

PageBreak

Dnevni horoskop za sredu, 2. januar 2019. godine: Jarca očekuju velike promene, a Ribe rešavaju probleme
Foto: Unsplash/ Cameron Kirby dnevni-horoskop-za-sredu-2-januar-2019-godine-jarca-ocekuju-velike-promene-a-ribe-resavaju-probleme2

Škorpija

Družite se više se sa ljudima koji razmišljaju slično kao vi. Pomalo ste nestrpljivi, želite da sve bude jako brzo kako ste zamislili, pa se nervirate jer ne zavisi sve od vas.

Strelac

Imate previše obaveza. Trebalo bi da napravite plan rada. Fokusirajte se na obaveze, odrađujete stavku po stavku i ne brzajte.

Jarac

Danas vam je potrebna promena. Ne opterećujte se ako ne dobijete podršku od drugih ljudi. Ovo će biti jedan uspešan dan.

Vodolija

Strastveni ste. Želite da neke stvari promenite u vezi, ali ako ste slobodni, priđite osobi koja vam se dopada. Iskoristite prilike za neke promene koje možete napraviti na poslu.

Ribe

Kreativni ste. Sve što vas muči možete lako da rešite. Prijatelji mogu biti od pomoći, pa se ne libite da im tražite savet.

Izvor: Mondo/ Astrolog Jovana Vilimonović