Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Neptuna donosi trenutke za uživanje, budi talente i podstiče kreativnu energiju, piše Lovesensa. Evo koji znak danas ima šansu da ostvari veliki uspeh na polju ljubavi...

Dragi Rakovi, pozitivne vibracije koje šalje Neptun probudiće strast u romantičnom odnosu. Tačno znate kako da zagolicate partnerovu maštu, privučete pažnju, a onda uživate u neizmernoj ljubavi i njegovom tajanstvenom pogledu. Očekuje vas večeras uzbudljivo ljubavno iznenađenje.

Usamljeni Rakovi danas naročto čeznu za romantičnim društvom i žele da im se ljubav dogodi. Prethodna veza je zatvorila vaše srce i probudila strah i nepoverenje. Ali, magija Neptuna i Meseca ukazuje da će period samoće za vas postati prošlost. Srodna duša je već blizu vas, a uskoro će se dogoditi vaš sudbonosni susret. Verujte zvezdama!

Rakovima su na poslu bitni samo rezultati i ne obaziru se na komenatre i glasine okruženja. Ne želite nikome da podmećete nogu, ali ni da veličate osobe koje to nisu zaslužile, čak iako vam to može uskratiti unapređenje. Ostanite dosledni svojim principima.

Izvor: Lovesensa

Ovo uradite do kraja januara i 2019. će biti najbolja godina za vas: moćan ritual koji odbija negativne događaje

Duhovni učitelji kažu da je dobar početak pola obavljenog posla. Ovaj novogodišnjiritual je upravo to. Napravite ga sami ili sa partnerom, prijateljima ili članovima porodice.

1. U jednom od prvih dana nove godine uzmite list papira i napišite sve ono što želite otpustiti u 2019. godini. To mogu biti lošenavike, ponašanje, ograničavajuća uverenja, strahovi, fizički uslovi, osećanja ljutnja, sukobi ili misli koje vam ne čine dobro.

2. Zahvalite svemu što ste napisali, za to što su te stvari, događaji, misli i emocije bili s vama, pomogli vam da izrastete i za sve što ste naučili iz njih.

3. Napišite jasnu izjavu o otpuštanju, na primer: Ja sada otpuštam sve te stvari i sve ostalo što više ne služi meni i mom najvišem dobru na ulasku u veličanstvenu 2019. godinu.

4. Zapalite papir.

5. Naglas izgovorite sve ono na čemu ste zahvalni iz protekle godine – radosti, proslave, postignuća, naučene lekcije, iskustva rasta i razvoja. Ponudite ih vatri, kako bi se pojačale.

6. A sada dozovite sve ono što želite uneti u 2019. godinu. Izgovorite naglas svoje namere, uverenja, ponašanja, odnose, sve što želite prigrliti, ostvariti. Ponudite ih vatri koja će "zapaliti" svetlost novoga.

Uz ovaj moćan početak, na putu ste ka čarobnoj, ispunjavajućoj novoj godini!

Izvor: Sensa.hr