Tarot karta dana za 10. januar 2019. godine - Dvojka mačeva - uklazuje na neodluučnost i negiranje problema. Ova karta nagoveštava poremećaj životne ravnoteže, pa će u narednom periodu buiti teško da donesete važne odluke. Moguće je da se osećate izgubljeno i zunjeno, ali ovaj period samo testira vašu želju za neophodnom transformacijom. Potrudite se da drugačije postupate prema ljudima, setite se lepote darivanja i humanosti. Tako ćete uspeti da izbacite negativne čestice iz duše.

Na poslu je važno rešiti greške iz prošlosti i pročistiti put ka uspehu. Ako čekate odgovor koji se odnosi na vaše unapređenje, biće pozitivan, ali samo ako ste sve zadatke temeljno završili.

Ako tražite ljubav budite optoimistični i razmislite šta zaista želite. Važno je da ne budete negativni i zabrinuti, jer takva osećanja blokiraju energiju ljubavi. Oni koji su u vezi shvatiće da moraju da se promene kako bi sačuvali ljubav. Partneru pokazujete da ste sada puni razumevanja, a komunikacija sa partnerom postaće bolja. Važno je da zajedničkim očima posmatrate realnost i da se zajedno suočite sa svakim problemom. Ne zaboravite da je ljubav jača od svake mračne senke!

Na polju finansija očekuje vas turbulentan period, a najgora situacija nastaće ako negirate probleme. Važno je napraviti precizan plan kako bi se vaša novčana situacija vratila u ravnotežu.

Izvor: Lovesensa