Dnevni horoskop - Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u znaku Jarca donosi odgovornost i talenat za organizaciju, piše Lovesensa. Iskoristićete svu energiju kako biste ostvarili najveće snove, a evo koji znak će u tome zaista uspeti...

Drage Device, danas ćete se potruditi da ulepšate dan svojoj voljenoj osobi. Želećete da pokažete koliko volite i da ste spremni da se menjate zarad ljubavi. Provedite dan zajedno, idite na večeru, zabavite se i pokažite da duh ljubavi i dalje živi u vašim srcima.

Razmislite o svojim osećanjima i šta očekujete od potencijalnog partnera. Ako očistite srce od negativnosti, lako ćete pronaći put do srodne duše. Moguće da ćete danas sresti zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od prijateljstva.

Vaša karijera kreće se uzlaznom putanjom. Sumnjali ste u svoje mogućnosti, ali ste ipak uzeli previše zadataka, a krajnji rezultat biće fantastičan. Pokušajte uskoro da odete na odmor i napunite baterije. Tako ćete biti spremniji za ostavrenje novih velikih planova.

Izvor: Lovesensa

Horoskop - očekuju nas 3 retrogradna Merkura u 2019. godini: da li ste spremni za njegove izazove

Merkur je retrogradan 2019. tri puta:

5. marta - 28. marta 2019. (u znaku Riba)

8. jula (u znaku Raka) - 1. avgusta 2019. (u znaku Lava)

31. oktobra - 20. novembra 2019. (u znaku Škorpije)

Kada se Merkur tranzitno kreće retrogradno, sve se stvari događaju na pogrešan način. Neke stvari na koje se utiče uključuju gotovo sve što je povezano sa dostavljanjem nečega od tačke A do tačke B.

Bilo da se radi o pošti, telefonskom pozivu nekome, prevozu, itd. Često i mi moramo da ponovimo svoje korake i ponovimo izvornu stvar koju smo pokušali da učinimo. To može biti jednostavno – ne možete nekoga nazvati telefonom ili mu ne možete isporučiti pismo koje odlazi negde drugde i mora se ponovo dostaviti.

Prilikom kupovine, nešto se može prevideti i morate se vratiti u prodavnicu, da zamenite ili vratite proizvod. Transakcija često nije potpuna ili zadovoljavajuća prvi put i prilagođava se drugi put.

Ovo može biti vrlo frustrirajuće jer utiče na različite aspekte vašeg života i vi osećate kao da gubite vreme radeći istu stvar dva puta kako bi ispala onako kako treba.

Oni koji imaju jak Merkur u svojoj natalnoj karti osetiće uticaj retrogradnog Merkura više nego bilo ko drugi. Merkur takođe vlada našim razmišljanjem i zato razmišljanje o našim odlukama koje donesemo dok je Merkurretrogradan, možemo kasnije potpuno promeniti.

Kao da postoji problem u procesu razmišljanja koji ometa normalan tok misli i utiče na naše razmišljanje tih nekoliko nedelja, a onda se sve vraća u normalu i možemo biti prilično iznenađeni nekim od odluka za koje smo shvatili da su neprikladne ili ne rade za naše najbolje interese.

PageBreak

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku ljubavne iskre vraćaju osmeh na lice
Foto: Unsplash/ Erik Mclean horoskop-ocekuju-nas-3-retrogradna-merkura-u-2019-godini-da-li-ste-spremni-za-njegove-izazove2

Šta treba odložiti dok traje retrogradni Merkur

Nije najbolje vreme da se prijavite za posao ili započnete novi posao, novi kurs, krenete na taj put, započnete novi odnos, izgradite kuću, kupite automobil, napišete tu knjigu, uđete u to nadmetanje jer će se često događati da treba da menjate pristup ili sve radite iznova, bez zagarantovanog ispravnog rezultata s čime ćete morati da se nosite kasnije.

Najbolje je odložiti sve što je od važnosti u vašem životu sve do nakon retrogradne faze Merkura, koja obično traje otprilike tri do četiri nedelje.

Merkur ima vladavinu nad stvarima kao što su pošte, pisma, računari, telefoni, faks, prevoz svih vrsta, komunikacija u mnogim oblicima i imaće uticaja na sve što utiče da ti procesi teku glatko.

Kada naručujemo neku robu, često se događa da nema dovoljne količine da se narudžbina u potpunosti ispuni i onda se popuni samo delimična narudžbina, a ostatak se otprema kasnije. Neke stavke mogu biti zamenjene ili se moraju zameniti jer nisu ono što se očekivalo ili naručilo.

Ponekad promenimo mišljenje o tome što smo naručili, jer nismo sigurni šta želimo.

Transakcije će možda biti potrebno ponovno prikazati u banci, iznova ih poslati, izmeniti na neki način ili vratiti stavku koja je unapred plaćena i nije dostavljena ili nije dostupna u tom trenutku. Pisma zalutaju, stvari se šalju pogrešnoj osobi i javlja se opšte miješanje informacija.

Nesporazumi se takođe događaju jer se informacije prenose na pogrešan način ili na neki način izobličuju ili odlažu kako bi izazvale zabunu.

Vreme je obično bitno i to je upravo ono nad čim nemamo kontrolu. Možemo propustiti avione, vozove ili autobus i doći kasno.

Sve to samo zato što se Merkur nekoliko nedelja kreće retrogradno. Na kraju krajeva, kao u svim stvarima, život se vraća u normalu nakon što Merkur nastavi s direktnim kretanjem. Ako treba da se preselite u jednom od tih razdoblja, nove prostorije možda neće biti onakve kakvim ste se nadali ili možda nećete provesti dugo vremena tamo. Takođe, stvari mogu ostati neraspakovane i ostaće takve sve dok se ne preselite sledeći put! Broj izvornih stanara takođe se može promeniti u neko vreme vašeg boravka.

Izvor: Atma