OVAN

Ne treba da se bojite da ćete ostati sami, imaćete puno ljudi oko sebe, ali zbog nekih vaših karakternih osobina neki odnosi mogli bi patiti. Pravo je vreme da takve mogućnosti promenite i da poradite na sebi tokom februara 2019. godine. Bićete jako odlučni. Iskoristite ovo vreme i postanite samodisciplinovani. Venera iz Jarca 2. februara nateraće vas da pristanete na kompromise i preuzmete obaveze. Vaš ljubavni život bit će pod roza oblakom, preplavljen srećom i zabavom. Neki od vas mogli bi se zaručiti. Ako se potrudite, porodčini život biće ispunjavajuć, a stariji članovi porodice biće zadovoljni načinom na koji se posvećujete vašim obavezama. Ako niste u vezi, ovaj mesec biste mogli na radnom mestu upoznati potencijalnog partnera ili partnerku. Povoljan period je oko 3. februara kada Venera pravi pozitivan aspekt, a pun Mesec vam isto tako može pomoći. Krajem meseca moguće su poteškoće u komunikaciji. Ne zaboravite se postaviti diplomatski. Mogli biste razmišljati o ulasku u tajnu vezu.

BIK

Ljubavni život tokom februara 2019. godine povezan je s društvenim aktivnostima. Početkom meseca moguće su poteškoće u porodičnom životu, ali polako sve dolazi na svoje mesto. Imaćete priliku da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da upoznate nove ljude. Prijatelji će vam biti važni i uživaćete u druženjima s njima. Iako će vam društvene aktivnosti i događanja biti važni, ipak će vam ljubav biti još važnija. Venera poboljšava vaš ljubavni život nakon 3. februara i donosi nezaboravne trenutke. Venera se pridružuje Saturnu i Plutonu u Jarcu. Ovakva kombinacija učvršćuje veze. Imaćete snažnu želju da nešto stvorite ili sagradite, bilo doslovno ili na neki drugi način. Povoljan je mesec za ulazak u brak ili za odluku o zajedničkom životu, pa i za kupovinu nekretnine. Šta god preduzeli, ovo je znak napretka za život u dvoje. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu i to vezu kakvu želite, nastalu iz velike ljubavi. Jedino što ćete se možda morati prilagoditi drugačijoj kulturi ili nečem nepoznatom.

BLIZANCI

Istraživaćete nove stvari na ličnom i ljubavnom planu. Želite pažnju i ljubav, ali istovremeno i dovoljno slobode kako bi se posvetili karijeri i društvenom životu. Podstaknite razgovore već početkom meseca. Ulićete poverenje ako otvorite svoje srce i ako iskreno saslušate voljenu osobu. Neke stvari su skrivene u vama i nepoznati deo vas može izaći na površinu u ovom periodu. Ovo će biti mesec pun pustolovina, a vi se nećete plašiti da kažete ono što vam je u mislima. Porodični i bračni život biće ispunjavajuć i harmoničan. S vremena na vreme moguća je emotivna nestabilnost, posebno krajem meseca. Tada je povećana doza stresa, pa lakše može doći do nesporazuma i do donošenja pogrešnih zaključaka. Uprkos tome, možete očekivati aktivan i dinamičan ljubavni život tokom februara 2019. godine. Ako niste u vezi, ovaj mesec je povoljniji za flertove i avanture, nego za velike ljubavne priče. Ipak, Venera u Jarcu može doneti odgovorniji stav. Za sada nemojte donositi važne odluke.

PageBreak

Mesečni horoskop za slobodna i zaljubljena srca: evo kakva ljubav očekuje vaš horoskopski znak u februaru 2019. godine
Foto: Profimedia mesecni-horoskop-za-slobodna-i-zaljubljena-srca-evo-kakva-ljubav-ocekuje-vas-horoskopski-znak-u-februara-2019-godine4

RAK

Koncentrisaćete se na lični razvoj i na ono što vam budućnost može doneti. Puno toga ste prošli do sada, ali sada je vreme da vam krene na bolje. U bračnom životu želećete ostvariti bolji odnos, više sreće za oboje, ali suočićete se s poteškoćama. Ako morate doneti bilo kakvu odluku koja uključuje voljenu osobu, budite pažljivi i dobro razmislite. Upravo donošenje odluka koje vama gode, bez da su u to uključeni voljena osoba i ostali članovi obitelji, mogu donijeti najviše nesporazuma i nepotrebnih komplikacija. Nije problem u isprobavanju novih stvari, ali morate uključiti članove porodice u donošenje odluka kako bi vam mogli pomoći. Uprrrkos svemu, zvezde su vam naklonjene tokom februara 2019. godine. S voljenom osobom možete ostvariti niz zajedničkih, dugoročnih projekata. Možete osjećati sigurnost uz voljenu osobu i znati da se na nju možete osloniti, kao i na savete koje vam može dati. Pokažite svoju nežnu i osećajnu stranu. Ako ste u neformalnoj vezi, može doći do sklapanja zaruka. Kod nekih će biti drugačiji slučaj, ako se dođe do zaključka da se dalje zajedno ne može, doći će do razilaženja.

LAV

Sam početak meseca, 4. februara 2019. godine obeležen je događajem. Mlad Mesec događa se u vašoj 7. kući. To znači da ulazite u novu fazu vašeg bračnog života ili života u paru. Ako niste u vezi, pomoći će vam da upoznate novu ljubav. Pravi je period da na vaš brak ili vezu pogledate novim pogledom, da razmislite o očekivanjima koje imate od veze i partnera. Možete očekivati razna iznenađenja i preokrete, posebno kada Sunce (vladar Lava) uđe u vašu 8. kuću (kuću intimnosti). Bićete živi dokaz činjenice da sve zavisi od toga šta se događa ispod plahte. Uživaćete u harmoničnom ljubavnom životu tokom februara 2019. godine. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razrešiti. Jupiter još uvek čuva vašu kuću ljubavi, pa ćete biti vedri i optimističnog pogleda na vaš ljubavni život. Porodični život biće na prvom mestu i najvažnija podrška u svemu što ćete želeti da ostvarite. Teške prepreke lakše ćete savladati. Imaćete aktivan društveni život, što je dodatan plus za one koji nisu u vezi, pa mogu očekivati posebno ljubavno poznanstvo.

DEVICA

10. februara i 19. februara 2019. godine Merkur, vladar vašeg znaka i Sunce, prolaze kroz vašu 7. kuću. Ovog meseca vaša pažnja usmerena je na partnerstva, veze, brak i porodicu. Ni pod koju cenu nećete zanemariti ili ugroziti vaš porodični ili ljubavni život. Tražićete rešenja za starije probleme. Možda ponovo počnete razgovarati sa nekim do koga vam je stalo. Bračni život biće ispunjeniji i harmoničniji nego inače, jer ćete pregovorima doći do kompromisa. Ako tajne isplivaju na površinu ili stvari koje je teže prihvatiti, ovo je najbolji period za razgovor o tome. Odnosi sa ostalim članovima porodice postaće kvalitetniji zbog toga što ćete im posvetiti više vremena. Imajte na umu i uticaj Neptuna. Merkur je u konjunkciji sa Neptunom 18. i 19. februara, pa tada može doći do pogrešnih zaključaka, do ljubavnih fantazija i snova o braku ako ste u neformalnoj vezi. Tada ćete biti u stanju sve oprostiti. Imajte na umu da tako stavljate oružje u ruke osobama koje žele iskoristiti vaše dobro srce. Venera podržava realniji pogled i pomaže vam da prepoznate konkretne znakove, ne samo prazna obećanja i da dobro izaberete. Ako niste u vezi, ovog meseca mogli bi ući u vezu, ali neće vam biti lako da izaberete. Ne žurite. Bolje je krenuti polako, pa odnos s vremenom može postati snažniji.

PageBreak

Mesečni horoskop za slobodna i zaljubljena srca: evo kakva ljubav očekuje vaš horoskopski znak u februaru 2019. godine
Foto: Profimedia mesecni-horoskop-za-slobodna-i-zaljubljena-srca-evo-kakva-ljubav-ocekuje-vas-horoskopski-znak-u-februara-2019-godine3

VAGA

Porodica i ljubav na prvom su mestu tokom februara 2019. godine. Ljubavni život je pun događaja, strasti su jake a privlačnost neodoljiva. Strast je naziv igre ovog meseca. Libido raste, što je sjajno za starije parove, ali samo ako je vaš interes usmeren prema voljenoj osobi. Ako nije, u drugom delu meseca mogli bi se uplesti u vanbračnu aferu ili otkriti da je voljena osoba ima. Ipak, neće sve Vage želeti nezaboravne igrice zavođenja i avanture. Venera, planeta koja vlada Vagom, ulazi u vašu 4. kuću (porodica i dom) 4. februara. Neke Vage biće brižne i posvećene voljenoj osobi i članovima porodice, želeće što više vremena da provode uz njih i stvoriće topli dom i harmoničnu kućnu atmosferu. Odnos sa voljenom osobom je sjajan, jer jedno drugome ispunjavate želje. Ipak, može doći do napetosti zbog finansijske situacije, ali to ćete preokrenuti sebi u korist, ukoliko ne preterate sa troškovima. Volite raskoš i posebno će vas mamiti dobra hrana i nakit. Dobro isplanirajte na šta ćete potrošiti novac. U ljubavnom životu šarm je faktor koji vas motiviše. Ako niste u vezi, sa lakoćom ćete privući osobu koja vam se sviđa.

ŠKORPIJA

Ovog meseca birajte stvari koje vas čine srećnima i opuštenima. Nemojte dopustiti da neko utiče na odluke koje želite doneti. Želećete više stabilnosti. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće partnerstva i braka Škorpije ulazi u Jarca 4. februara. Razgovori sa voljenom osobom tada mogu postati previše ozbiljni i može pomisliti da ste proračunati i hladni. Na sreću, Merkur aktivira kuću ljubavi Škorpije 10. februara i Sunce 19. februara. Naći ćete najbolje reči kako biste iskazali i potvrdili ljubav ili da priđete osobi koja vas privlači. Vaš ljubavni život biće uzbudljiv. Voljena osoba uživaće u vašem društvu i pažnji kojom ćete ju obasipati. Mars 14. februara prolazi kroz vašu 7. kuću (kuću partnerstva i braka) pa može doći do nesporazuma i svađa kod parova koji su dugo zajedno. Možda će voljena osoba biti svadljivija nego inače. Ako niste u vezi, oog meseca mogli biste upoznati novu ljubav kroz društvena dešavanja ili na poslu. Mars donosi više hrabrosti, pa ćete lakše pristupiti nekome ko vam se sviđa.

STRELAC

Važno je ostvariti ravnotežu tokom februara 2019. godine između ljubavnog, društvenog i poslovnog života. Prvi deo meseca je strastven, jer tada Mars prolazi vašom kućom ljubavi i susreće Urana, što pojačava još više strasti. Velika energija koju pokreću Uran i Mars može biti, na neki način, destruktivna, može doneti nestabilnost, svađe ili agresiju zbog ljubavnih ciljeva. Bićete okupirani donošenjem odluka, ali nemojte zaboraviti na voljenu osobu, porodicu i prijatelje. Budite iskreni i podelite svoje brige sa voljenom osobom. Tada ćete znati šta se događa i rado će vam pomoći. Na vama je da održite mir i harmoniju u porodičnom životu, jer do neslaganja može doći zbog vas. Pokušajte promeniti neka svoja ponašanja i stavove. Situacija može biti obrnuta. Na primer, voljena osoba možda će biti osetljiva i ranjiva i ne treba joj da je bombardujete sa svime što smatrate da je ispravno i od pomoći. Radije se potrudite i iskreno saslušajte šta vam govori. Za neke Strelce energija Marsa i Urana donosi predivne preokrete. Ako niste u vezi, mogli biste ovaj mesec upoznati nekog sasvim drugačijeg od drugih, osobu koja će vam pristupiti nerezervirana i probuditi vam maštu.

PageBreak

Mesečni horoskop za slobodna i zaljubljena srca: evo kakva ljubav očekuje vaš horoskopski znak u februaru 2019. godine
Foto: Profimedia mesecni-horoskop-za-slobodna-i-zaljubljena-srca-evo-kakva-ljubav-ocekuje-vas-horoskopski-znak-u-februara-2019-godine2

JARAC

Februar 2019. godine je aktivna kada se radi o vašem ljubavnom životu. Smeh će se čuti u svakom kutku vaše kuće i održaćete mirnu i harmoničnu atmosferi čitavog meseca. Venera vam donosi atraktivnost i lako ćete osvajati srca. Ako niste u vezi, ovog meseca biste mogli ući u novu vezu. Možemo reći da ćete biti bolje raspoloženi i otvoreniji za razgovor sa potencijalnim partnerom ili partnericom. Šarmantni ste i mogli biste prići nekome ko je sramežljiviji od vas. Ako uđete u vezu ili ste nedavno ušli, nemojte postati previše ozbiljni ili previše ozbiljno gledati na razvoj veze. Mars ulazi u vašu 5. kuću 14. februara i pokreće vas. Možda ćete tada na čudnovat način pristupiti nekome, ali barem ćete pokušati. Za one koji su u braku neće biti većih promena. Mogli biste poraditi na vašem odnosu, zbližiti se više, posebno nakon 19. februara kada Sunce (vladar kuće intimnosti) uđe u Ribe, romantičan i osjećajan znak. Pun Mesec 19. februara može doneti razotkrivanje tajni ili će na površinu isplivati stariji problemi. Zajedno možete naći najbolja moguća rešenja.

VODOLIJA

Februar 2019. godine je mesec tokom kojeg ćete biti usmereni na sebe i svoje želje. Sve što preduzmete biće radi vas, a ne radi bilo koga drugog. Povremeno ćete biti sebični, ali to neće biti na svim životnim poljima. Ipak ćete pokušati poraditi na sebi i svom karakteru i rešiti se loših navika. Ako želite napredak, moraćete menjati društveni krug i udaljiti se od osoba koje vas vuku na dno. U ljubavnom životu može doći do preokreta na koji niste ni pomišljali. Bićete predani i vezani za voljenu osobu i davaćete joj puno pažnje i ljubavi, što nije inače slučaj. Sunce, vladar kuće veza i braka Vodolije je u Vodoliji do 19. februara i donosi vam moć zavođenja i želju da se zbližite sa voljenom osobom, ali i sposobnost da osvojite srce osobe koja vam se duže vremena sviđa ako ste sami. Mnogi od vas shvatiće u ovom periodu da voljena osoba ne ograničava vašu slobodu i da vam ne oduzima vreme za sebe. Pun Mesec 19. februara može doneti krizne trenutke parovima koji su duže zajedno i koji imaju određenih finansijskih problema. Imajte na umu da upravo krizni trenuci mogu voditi prema pronalasku rešenja, ako oba partnera to istinski žele.

RIBE

Februar 2019. godine može doneti napetosti zbog obostrane posvećenosti karijeri. Iskrenim razgovorom i razumevanjem sve možete rešiti. Odvojite vreme za ljubav i za članove porodice i zabavićete se. Mlad Mesec 4. februara 2019. godine može označavati novi početak u vašem ljubavnom životu. Iako se to može više odnositi na postojeću vezu koja je prošla uspone i padove. Neke Ribe neće moći ući u novu vezu ili preuzeti odgovornost u sadašnjoj vezi sve dok ne otpuste nešto iz svoje prošlosti. Može se raditi o prethodnoj vezi koju nisu otpustili ili osobi prema kojoj još uvek gaje osećanja. Savetujemo da poradite na podsvesti i na prošlosti, budući da u ovom periodu mogu mnoge tajne isplivati na površinu i narušiti sadašnju vezu. Merkur, planeta koja vlada vezama i brakom Riba ulazi u Ribe 10. februara i donosi pozitivne okolnosti za Ribe koje su u braku ili koje traže novu ljubav. U vašem životu napraviće se mesta za romantiku, poeziju i nežnost, ali 18. i 19. februara idu ruku pod ruku sa samozavaravanjem. Najviše trebaju na oprezu biti oni koji tada upoznaju nove osobe, jer se lako mogu prevariti u proceni. Ako ste u braku, proverite ima li voljena osoba skrivene interese ili vas pokušava nešto slagati. Ima i slučajeva kada parovi lakše oproste i nanovo izgrade poverenje. Ribe koje su nesrećne u vezi, sada će naći izlaz iz takve veze.

Izvor: Tarot horoskop