OVAN

POSAO Januar jeste fantastičan mesec za vas jer vam je naraslo samopouzdanje pa ste postali magnet za pozitivne ljude i događaje koje oni kreiraju za vas. Početkom februara obuzeće vas poriv da napravite mali otklon od svih ograničenja i obaveza koje ste u proteklom periodu sebi natovarili na leđa. Postoje neke stvari s kojima ne želite da se suočite, ali okolnosti će vas prisiliti na to. Polovinom februara spremite se na iznenađenja koja će vam otvoriti sasvim nov ugao gledanja na vašu poslovnost.

LjUBAV Obuzima vas neopisiva potreba za promenom. Ovo je vreme kada se na ljubavnoj sceni otvaraju novi i veoma pozitivni trendovi. Ljudi koje ćete ovog meseca sretati izvor su stvarne inspiracije. Neko od njih može biti ključan igrač preko koga srećete osobu koja na ljubav gleda na sličan način kao vi. Iako cela stvar može delovati obećavajuće, ne zalećite se, jer će se romansa završiti pre nego što je i počela.

ZDRAVLjE Pazite se povreda.

DEVICA

POSAO Kraj januara i početak februara obeleženi su pozitivnim trendovima u vašem svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, a solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Ceo period vam može delovati prilično napeto, ali to je zbog toga što ste svesni da je ovo, na neki način, vaših pet minuta na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete fokusirali baš na svaki detalj. Držite se prioriteta.

LjUBAV Sve oči su uprte u vas. Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju sa osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za kvalitetan odnos i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLjE Stres vam obara imunitet.

JARAC

POSAO U najavi je povoljan period za poslovne ali i lične odnose. S početkom februara stižu nove dugoročne obaveze, ali vas one neće previše opteretiti. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Već od 20. februara situacija može bitno da se promeni u negativnom smislu, pa je savet da požurite i iskoristite trenutan pozitivan trend koji vam zvezde u narednim nedeljama najavljuju.

LjUBAV Imate i vi pravo na mali predah. Venera, planeta ljubavi vam je u poseti, a to znači da će vam sve što ona predstavlja biti blisko i primamljivo. Neki u ovom periodu mogu da se odluče i za brak, a slobodni treba da računaju na pomoć univerzuma ukoliko su otvoreni za ljubav. Bliska osoba stiže iz prošlosti, mnogi će ovih dana obnoviti staru ljubav, naročito tokom treće nedelje februara.

ZDRAVLjE Premor i malaksalost.

Izvor: Astro svaštara/Novosti