Ljubavni horoskop do 5. januara 2019. godine - pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

OVAN

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom uspevaćete da odražavate balčans u svojoj vezi. Za sada oravite dobre korake kada je u pitanju ljubav.

BIK

Premda ste se gotovo pomirili sa otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u iskrenosti prema partneru.

BLIZANCI

Očekuje vas odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući u inostranstvo.

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će donositi dodatne bodove u ljubavi, ali budite na oprezu.

LAV

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude sa površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite. Možda sretnete zanimljivu sobu koja će vam popraviti raspoloženje.

DEVICA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam zato pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i pokažete ljubav.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop do 15. februara: nova ljubav za Blizance, a Vaga zavodi usamljena srca
Foto: Shutterstock kratak-ljubavni-horoskop-do-15-februara-nova-ljubav-za-blizance-a-vaga-zavodi-usamljena-srca2

VAGA

Na svaki način trudićete se da zavodite, ali nemojte previše da se dvoumite, već odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i sačekajte bolje dane.

ŠKORPIJA

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

STRELAC

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima privlačićete pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, sa njim ćete morati da se suočite na neprijatan način.

JARAC

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Nemojte da se izolujete.

VODOLIJA

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. Sa tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje lične odnose.

RIBE

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

Izvor: Ehoroskop