Horoskop za vikend - Mars pravi kvadrat sa Plutonom. Kada vidim ovaj kvadrat, iskrsne mi slika kultne serije "Ratova zvezda" gde se ne vodi svetski rat već onaj između Univerzuma. Mnogi će biti prozvani, a izazovi mogu biti na svim poljima. Sagovornici će biti izuzetno ratoborni i neprijatni, grubi, a na vama je da odolite tom izazovu. U onoj meri u kojoj ste u ličnom horoskopu povezani sa ovim aspektom, u toj meri ćete biti i prozvani. Nije lako kada zemlja i vatra zarate.

Međutim, na ličnom nivou ovo može biti pokretač temljitih promena. Ako ste pasivna osoba kojoj mnogo treba da bi se pokrenula i napravila promenu, ovo je idealan trenutak za pokretanje, buđenje i akciju. Ovaj aspekt možete iskoristiti da krenete u borbu za neka svoja prava ili da iz korena promenite nešto u životu. Ako vam je potrebno, sačinite listu želja ili listu promena koje želite da unesete u svoj život i sačekajte kraj nedelje da bi krenuli sa primenom pod aspektima koji će vas podržati u tome.

A da će biti svačega, biće. Poslednjeg dana sedmice, Venera menja znak, ali pred samu promenu pravi trigon sa Uranom, pa vam se smeše neke promene u ljubavi. Ukoliko ste slobodni, blago vama, jer će to biti interesantni susreti. Ukoliko niste, jednako ćete se veseliti, ali posledica mora biti. Uran će uvek biti bučan, uvek će biti neodoljiv za nežna srca, ali i nepostojan. Iznenadi vas, napravi pravu oluju, uskovitla sve one godinama uspavane emocije i nestane ostavljajući vas potpuno zbunjene i nikad više one iste.

Životne promene nisu uvek i željene, te stoga budite svesni da sve što vam se događalo je i trebalo da se dogodi i da ste na nekom nivou ipak sve to i poželeli. Možda u tom trenutku niste bili svesni zašto, ali na najdubljem nivou i vremenom, shvatićete da vas je baš to iskustvousmerilo na put koji niste ni u snu sanjali, a koji je vodio baš tamo gde ste želeli.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija