Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - uspećete da se oslobodite loše karme: saznajte šta nam donosi moćna igra Saturna i Plutona (do 5. aprila 2019.)

Horoskop otkriva kakve nam prepreke donosi aspekt Saturna i Plutona - njihova igra sudbina pomaže nam da se oslobodimo negativnosti!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kada se dve spore i tako energetski zahtevne planete (Saturn/Pluton aspekt) nađu u bliskom odnosu, kao što će to biti ovih dana, sve do 5. aprila, a potom se ponovo susreću u januaru naredne godine, sigurno je da ćemo se suočiti sa nekim situacijama koje će nas podstaći na korenite promene. Postaje nemoguće zaustaviti ono što se treba srušiti, razgraditi ili otići iz našeg života. Značajnije promene mogu očekivati Jarci, Vodolije, Škorpije, Rakovi, Vage i Ovnovi.

Kao da sudbina dolazi po svoje. Nešto bi moglo doći svome kraju.

To ne mora nužno dovesti do nekog velikog događaja koji će vas uzdrmati, (iako to nije isključeno), može se dogoditi neka unutrašnja promena, uvid, otrežnjenje. Na primer važna odluka vezana za posao, odnos koji nam je bitan, o nekom uverenju koje nas zaustavlja u napretku.

Povezane vesti

Saturn je na zlom glasu, onaj koji kažnjava, koji deprimira ili nam donosi životne teškoće. Ali to je tako samo kada zaglavimo u istim životnim obrascima, kada ne puštamo ono što više nema svrhu, kada stojimo na mestu i zapomažemo da nam je loše, a ne činimo ništa da bi se pokrenuli sa mesta. E onda nas Saturn stisne nekim težim iskustvom i podstakne na akciju.

Budimo se, progledamo i suočimo sa stvarnošću. Čistimo život od nepotrebnog, od onoga što nam je davno prestalo biti upotrebljivo.

Saturn je takođe usko povezan sa pojmom karme, duhovnim načelom uzroka i posledice. U kontekstu karme Saturn deluje kao čuvar nebeskog vremena i neka vrsta vladara koji definiše vreme u kojem učinci naših prošlih dela dolaze na naplatu.

Pluton je planeta transformacije, on usmrćuje nepotrebno, suvišno, teretno i tako čisti prostor u našem životu. On ruši, reformira, preobražava. Omogućuje nam da na zgarištu starog počnemo graditi nešto novo.

Dok se Saturn može posmatrati kao nebeski sat, Pluton je sila koja dolazi na vlast kad za to dođe pravo vreme.

Šta rade Saturn i Pluton u nebeskom spoju?

Zamislite da vam je orman prepun stvari. Mnoge od tih odevnih predmeta niste obukli godinama. Stoje i zauzimaju mesto. Nema više mesta za nove stvari. Guši nas taj osećaj. Šta činimo?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj