Dnevni horoskop - kvadrat Neptuna i Merkura donosi život u oblacima, iluzije i slatke snove, piše Lovesensa. Ovaj aspekt pozitivno će uticati na ljubav, ali na polju karijere bolje je da izbegnete donošenje važnih odluka. Međutim, jedan znak Zodijaka uspeće sve da peokrene u svoju korist...

Dragi Ovnovi, Saturn u Jarcu daje krila ljubavi i pomaže da se vaša romantična veza razvija. Prisustvo Plutona čini da više pažnje obraćate na detalje i sada tačno vidite gde ste u prošlosti grešili kada je ljubav u pitanju. Imate pravo romantično srce i spremni ste svakog dana da pokažete partneru kloliko vam je stalo do njega. Zvezde ljubavi su vam osvetlile put.

Slobodni Ovnovi uspeće da kontrolišu svoj ego i ponovo se vraćaju u igru ljubavi. Potraga za srodnom dušom nije jednostavna i nemojte se razočarate ili odustati ako se već duže vreme ne pojavljuje osoba koja bi vam se dopala. Budite strpljivi i verujte u ljubav, a jedan susret mogao bi zaista da vas pozitivno iznenadi.

Na poslu je napeta atmosfera i pod pritiskom ste, ali sada je važno da pokažate koliko ste sposobni. Najveći kvaliteti primećuju se u teškim situacijama, pa ukoliko dokažete koliko vaš rad vredi, očekuje vas unapređenje ili veća zarada. Posle ove trke za uspehom imaćete vremena da predahnete.

Izvor: Lovesensa

Mesečni horoskop - ovih 5 znakova očekuju uspeh i novac u aprilu 2019. godine

Mesečni horoskop za april 2019. godine - evo koje znakove očekuje uspeh na polju karijere i finansija!

OVAN

Na poslu će biti mirnija situacija, više ćete provoditi vreme u planiranju i razmatrati nove opcije. Sve do 17. aprila 2019. godine nećete govoriti o poslovnim planovima. Tek kada ciljevi postanu jasni drugima ćete dati do znanja šta planirate. Od tog datuma Merkur (planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna) ulazi u Ovna. Uz Marsa u vašoj 3. kući, Merkur voli pregovore, dodatnu obuku i znanja u svrhu usavršavanja i komercijalne aktivnosti. Za vas će reći da jako dobro znate prezentovati ili prodati proizvod ili uslugu.

Ako ste nezaposleni, sada je pravo vreme da se više aktivirate oko traženja novog posla, jer je sreća na vašoj strani. Sunce prolazi kroz vašu 2. kuću (zarađeni novac, privatni izvori), a Venera (vladar te kuće) ulazi u Ovna 20. aprila 2019. godine. Prilika za poboljšanje situacije je pred vama, ali zavisi od toga kako ćete se postaviti. Ovaj mesec mogli bi poboljšati finansijsku situaciju, moguće kroz nezavisan posao ili hobi ili zahvaljujući nekom talentu. Većina Ovnova suočiće se sa nekim starim poslovnim problemima u periodu između 19. i 30. aprila 2019. godine.

Više ih nećete moći izbegavati i moraćete dokazati svoju zrelost, upornost i realan pogled na stvari kako bi ih rešili. Pluton i Saturn kreću retrogradnim hodom u vašoj 10. kući (karijera, društveno-profesionalan status, ciljevi i uspeh) 24. i 30. aprila 2019. godine. Pravi je trenutak da ponovo procenite dugoročne projekte i smer u kojem želite dalje nastaviti, ostavljajući prostora za neke radikalne promene. Razradite strategiju.

RAK

Mlad Mesec 5. aprila 2019. godine u kući karijere i društveno - profesionalnog ugleda Raka donosi vam potrebnu energiju za ostvarenje uspeha u karijeri ili za izbor novog smera. Imajte na umu da se stvari neće kretati onako brzo kako očekujete. Nemojte ništa požurivati i sve dobro isplanirajte. Tokom aprila Mars (vladar karijere i profesionalnih ambicija Raka) prolazi kroz vašu 12. kuću (žrtvovanje, izolacija, ali i izlečenje). Jupiter je smešten u 6. kući Raka (posao i zdravlje) i kreće retrogradnim hodom 10. aprila 2019. godine.

To znači da treba razmisliti o načinu poslovanja, taktikama i strategijama, dugoročnim ciljevima i smeru u kojem želite da se vaša poslovna budućnost razvija. Koristiće vam volontiranje ili borba za prava onih koji se ne mogu boriti sami za sebe, jer vas delovanje puno saosećanja i ljubavi, više nego bilo šta drugo, može dovesti do vrha društvene lestvice. Tako biste mogli naići na neočekivane poslovne prilike.

PageBreak

Dnevna doza dobrog horoskopa: kvadrat Merkura i Neptuna donosi čudesan preokret u životu
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-ovih-5-znakova-ocekuju-uspeh-i-novac-u-aprilu-2019-godine1

LAV

Situacija se popravlja kada govorimo o novcu, sada kad je Merkur u direktnom hodu. Otkritćete nove načine za otplatu starih dugova. Možete se nadati neočekivanoj zaradi od neočekivane poslovne prilike ili poslovnog dogovora ili možda čak i kroz sponzorstvo. Ipak, budite na oprezu kako vas neko ne bi nasamario, nemojte pristajati na sumnjive i potencijalno opasne novčane dogovore, posebno u poslednjoj polovici meseca. Izbegavajte finansijska nagađanja, kockanje, velika ulaganja i bilo kakav dogovor vezan za veliku svotu novca.

Ulazite u srećan period 20. aprila 2019. godine, kada Sunce (vladar Lava) ulazi u vašu 10. kuću (karijera i društveno - profesionalan ugled). Bićete u centru pažnje, mogli bi dobiti povišicu na poslu, jer će se vaš trud i talenti prepoznati, a mogli biste da postanete i popularni ili čak slavni. To će se zasigurno odraziti i na novčanu situaciju. Krajem meseca Pluton i Saturn kreću retrogradno kroz vašu 6. kuću (zdravlje i posao). Uprkos uspjehu na poslu, mogli biste da se suočite sa čitavim nizom poteškoća, prepreka i odlaganja. Može se raditi i o prevelikoj količini obaveza koje ste preuzeli na sebe kako biste pokazali i dokazali da to možete. Organizujte se dobro!

JARAC

Nećete biti na gubitku ako posao tokom aprila 2019. godine stavite na drugo mesto i više se posvetite porodici, posebno u drugom delu meseca. Iznenadićete se kada vam članovi porodice ponude pomoć i podršku u želji da lakše ostvarite poslovne ciljeve. Možda ćete se odlučiti za rad od kuće, možda premestite posao u kuću ili na lokaciju koja je bliže vašoj kući. Mogli bi dobro zaraditi kroz prodaju nekretnina i u drugom delu meseca kroz manje špekulacije, ali nemojte postati pohlepni. Ako imate dobre poslovne ideje, s lakoćom ćete privući investitore.

Nakon 20. aprila 2019. godine sa lakoćom ćete prodati proizvode ili usluge. Tada nemojte zaboraviti na članove porodice i nemojte se udaljiti od njih. Neki Jarčevi će zaključiti da investiranje u dvoje, sa voljenom osobom donosi bolje rezultate. Moguće je neočekivani priliv novca. Uz podršku Marsa i Merkura trebali biste izvući ono najbolje iz situacija, jer vam daju potrebnu energiju da reorganizujete svoj poslovni život i učvrstite temelje na kojima dalje planirate graditi. Mars, smešten u kući posla i zdravlja, donosi više hrabrosti, pa biste mogli postati drugima uzor i inspiracija. Ali, morate se dobro organizovati i nemojte raditi previše poslova odjednom.

VAGA

Merkur (do 17. aprila 2019. godine), Venera (do 20. aprila 2019. godine) i Neptun aktiviraju kuću posla Vage. Ako vas zanima posao u inostranstvu, mogli biste naći nešto zanimljivo ovaj mesec ili možete nastaviti studije kako bi imali veće šanse za pronalazak bolje plaćenog posla. Ako imate vlastiti posao, mlad Mesec 5. aprila 2019. godine otvara nove prilike za partnerske odnose. Na vašoj listi favorita mogu se naći prijatelji ili grupa prijatelja. Najviše uspeha ostvariće Vage koje žele početi aktivnosti koje uključuju konsultacije ili odnose sa javnošću.

Tranziti planeta u prvoj polovini meseca ukazuju na mogućnost pronalaska partnerstva u inostranstvu ili razvoj dugoročnog projekta u inostranstvu. Dobro ćete se snalaziti sa novcem, imaćete materijalnu podršku od voljene osobe i od porodice ili možda od fondova ako razmišljate o razvoju vlastitog posla. Ipak, bilo bi najbolje da izbegavate da zavisite od nekoga ili nečefga finansijski. Ako još uvek živite sa roditeljima, pokušajte da se osamostalite. Nađite vlastiti put u svom životu do materijalne nezavisnosti. Vage koje rade na kući ili renoviraju proći će kroz teži period od 24. aprila 2019. godine kada Pluton i Saturn kreću retrogradnim hodom

Izvor: Tarot horoskop