Nedeljni ljubavni horoskop do 8. aprila 2019. godine - saznajte koji znak očekuje romantična sreća!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu imati više obaveza prema porodici što će za neke predstavljati pozitivnu promenu. Neki pripadnici znaka mogli bi se predstavljati u pozitivnijem svetlu u želji da se nekome dopadnu, a većinu slobodnih Ovnova pratiće ljubavna sreća i veće šanse za nova poznanstva.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje. Slobodni mogu upoznati interesantnu osobu naročito ako se nađu na putovanju, ili mogu započeti ljubavnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje osećati manje nervoze, ali mnogi mogu postati zaokupljeni rešavanjem problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Slobodni pripadnici znaka će imati više šanse za nova poznanstva, naročito preko prijatelja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu očekivati pozitivne odnose u svojoj vezi, a oni sami će biti emotivnij i ispremni na kompromis. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, neki bi mogli da upoznaju neku novu osobu koja im se može veoma dopasti, ili mogu i započnu novu emotivnu vezu.

LAV

Lavovi bi u toku ove nedelje mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo, ali će većina imati više razloga da bude zadovoljna svojom emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće pozitivne emocije prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos u svojoj vezi.

DEVICA

Device ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili starim problemima. Zauzeti pripadnici znaka neće se najbolje razumeti sa partnerom.

PageBreak

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 8. aprila 2019. godine
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-za-ljubav-evo-sta-ocekuje-slobodna-i-zauzeta-srca-do-8-aprila-2019-godine

VAGA

Vage ove nedelje sa partnerom imaju opušteniju komunikaciju i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor u vezi. Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo. Neki mogu započeti novu vezu.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu upoznati osobu u koju bi mogli da se zaljube, a najviše šansi za tako nešto imaće oni koji se nađu na nekom putu, ili im se dopadne osoba koja ima veze sa inostranstvom. Zauzeti će želeti da provedu što više vremena sa osobom a kojom su u vezi.

STRELAC

Strelčevi bi ove nedelje mogli osećati napetost u odnosima sa partnerom koji može početi da pokazuje negativne emocije prema njima, pa će za to biti potrebni ozbiljni razgovori. Neki pripadnici znaka mogli bi ponovo početi da razmišljaju o osobi koja im je ranije značila.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu osećati više sklada u emotivnim odnosima, partner će prema njima biti tolerantniji i pokazivaće više emocija. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati osobu koja će ih impresionirati, neki se mogu prilično zaljubiti, ili započeti novu ljubavnu vezu.

VODOLIJA

Vodolije se ove nedelje nalaze u povoljnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti pozitivni, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti i da započnu novu vezu

RIBE

Ribe će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu. Moguće je nerazumevanje u vezi. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni koji se nalaze u tajnim vezama. Neke Ribe mogu ponovo razmišljati o osobi koja im je nekada značila.

Izvor: Conoplja news